Sorum var Arkilerim size birşey soracağım 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Arkilerim size birşey soracağım 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,640 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkilerim size birşey soracağım 😅
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle hissedilmiyor sadece dokunuşlar var acı asla yok. Hissediyorum diyenler psikolojik olarak etkileniyorlar onu da acı sanıyorlar. Hiç bir doktor hastayı diri diri kesmek istemez soruyorlar acı var mı diye yok deyince iyice uyuşunca başlıyorlar zaten
Ben biraz üşüdüm birde gemide sallanır gibi sallandim on dakka sonra bebiş çıktı bebeği kucağına verdiler ondakkadada dikiş attılar odaya çıkardılar çok şükür korkacak bişey yok doktorumda iyiyse

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Spinal anestezide doğumu hissediyorlarmış yeni doğum yapmış anneler sizde hissettiniz mi? Ben ilk sezeryanimda genel anestezi istemiştim ama bunda uyumak istemiyorum internetten araştırıyorum kimisi hissetmiş kimisi hissetmemiş bende kararsız kaldım 🤔
İnternetten araştırma çok korkarsın, ben hiç birşeye bakmadan girdim hiç birşey hissetmedim 10 dk da bebek geldi zaten 🤗 sedye ye yattığın da bebeğini düşün güzel şeyleri düşün aklına hep onları getir çok güzel oluyor 🥰

Ö

Öykü'nün annesi ❤️

Guest
Spinal anestezide doğumu hissediyorlarmış yeni doğum yapmış anneler sizde hissettiniz mi? Ben ilk sezeryanimda genel anestezi istemiştim ama bunda uyumak istemiyorum internetten araştırıyorum kimisi hissetmiş kimisi hissetmemiş bende kararsız kaldım 🤔
Asla acı olmuyor ilk dogumumu spinal yaptım kısmet olursa inşallah ikinciyi de yapacağım aynı zaman da herşeyi görmek daha güzel bir duygu ☺️❤️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Asla acı olmuyor ilk dogumumu spinal yaptım kısmet olursa inşallah ikinciyi de yapacağım aynı zaman da herşeyi görmek daha güzel bir duygu ☺️❤️
Ben ilk hamileligimde ceserat edememiştim genel anestezi almıştım yarı baygın olduğum için bebeğimi hemşirelerin desteği ile bebeğimi emzirmistim ama kaynanam benim sözümü dinlemeyip benden gizli bebeğime mama vermiş bebeğim beni emmeyi red etmisti hiç emziremedim 4 ay boyunca mama vermeden sagarak bebeğimi besledim içimde ukte kaldı inşallah bu bebeğimi emzirecegim ondan dolayı uyumak istemiyorum🥺

Canım ben bebeğin duyduğunu hissettim çok güzel bir duyguydu doğum anına eşlik etmek. Ama acı yok. Ben normal doğuma kendimi hazırlanmışken acil sezeryana alindim çok korkmuştum ama harika birşeymiş. Hiç acı hissetmiyorsun kendindesin bebeğin çıktığını hissediyorsun sonra hemen gösteriyorlar zaten sana ameliyat başladıktan 10 dk sonra kavusuyorsun🥰

Canım doktoruna bağlı bence ben 2.doğumda hissettim hemde acı hissettim şimdikinde hiçbirşey hissetmedim ve daha çabuk ayaklandım

Canım tamamen bünyeye alakalı ben iki doğum yaptım biri genel anestezi diğeri de spinal anestezi olmuştu iğneyi yapınca hemen uyuştu hicbirsey hissetmedim canım

Asaf_yusuf

Kayıtlı Üye
rank
Acı hissetmiyorsunuz sadece bebeği sizden alırken biraz sallayabiliyorlar .onu hissediyorsunuz.beni öyle sallamislardiki sedyeden düşeceğimi düşünmüştüm .iki şeyi birbirinden koparirken nasıl ikisinde sallaniyorsa o şekilde .ne kadar hafta olarak geç sezaryen olunursa bence o kadr az sallamak zorunda kalıyor Dr .

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Sallanıyor gibisin canım acıyı bilmiyorsun ama hissediyorsun ama öyle korkulacak bisey yok genel anesteziden iyi yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar