Doğru, ama brn senin zorluğunu tercih ederdim, hatta seve seve. Bu iğrençliği yaşamaktansa.
Tamam rabbime bin şükür iyiyim sağlıklıyım yavrularım iyi sağlıklı yanımda ama birazcık huzur ve her Kdın gibi kendi evimin hanımı olmak istiyorum ya, ama malesef akşamdan akşama evimin kadınıyım. Ya o kadın beni çileden çıkarıyor gerçekten. An geliyor varya suratına Bakmaya bile tahammülüm kalmıyor, odanın içinde onun olmadığı her yere bakıyorum remen onu görmemek için. Hele Bi yemeğe geçince varya normal insanlar önüne bakar yemeğini yer, o hem yer hem sofradakileri izler, bide bizden önce doysa kalkmaz sofradan öylece oturur izlemeye devam eder, Çıldırıcam, bide bazen Karışmaz mı yok şunu ye kızım kalmasın arkanda yok onu da ye oğlum kalmasın, ya çıldıracam sinirden, ne znam lokmayı ağzıma götürsem Bi bakıyorum göz gözeyiz, en nefret ettiğim insan tipi. Ya doydun defolup kalksana sofradan ya. Bazen onun bu iğrenç huyu yüzünden kaç Kaç kare doymadan sofradan kalkmışlığım var benim. eşime dedim annen böyle böyle yapıyor onu uyar güzelce, doğduyı zaman kalksın sofradan izleyip durmasın bizi TV izler gibi. Eşim uyarıyor tam oğlum diyo kalkıyor, Bi dahaki sefere yine aynı şeyi yapıyor, ne diyim daha bundan daha iğrenç bişey varmı Allah aşkına