Artık cidden bıktım ya 🥺🤦🏻‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Artık cidden bıktım ya 🥺🤦🏻‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,242 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Artık cidden bıktım ya 🥺🤦🏻‍♀️
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demetdemet

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende çok sinir oluyorum böyle hasta iken çocukların yanına geliyorlar yetmiyormuş gibi bide temas da bulunuyorlar sonra hasta olunca bu çocuk hasta 🤦🤦bence artık bu konuda çok çok bilinçli hassas davranmaları gerekiyor kim olur ise olsun çocuk bu bağışıklığı düşük en ufak şeyde hasta oluyorlar kendileri anlaması lazım ya
Hasta oldu bile gamzem🥺🥺 balgam oluşmuş boğazında hırıltı yapıyor kusamıyor da yavrum 🥺🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nası bi bencillik ya bu sinir oldum
Bide beni düşün rabiyam valla kafayı yicem 🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ne kadar kalıcak aysenur
Bilmiyorum elifim 5 gün önce geldi artık ben Ankara'ya giderken mi gider ama o gitmezse bile ben lesin gidiyorum annemin yanına . Bu hafta babam gelecek onun yanına gezmeye gidecem belli olmaz yarın bile gidebiirim o kadar kafama ttı ki hele kayra şuan yanımda sürekli hırıltılı nefes alması sinirimi daha dibç tututpr 🤦🏻‍♀️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum elifim 5 gün önce geldi artık ben Ankara'ya giderken mi gider ama o gitmezse bile ben lesin gidiyorum annemin yanına . Bu hafta babam gelecek onun yanına gezmeye gidecem belli olmaz yarın bile gidebiirim o kadar kafama ttı ki hele kayra şuan yanımda sürekli hırıltılı nefes alması sinirimi daha dibç tututpr 🤦🏻‍♀️
Ne biçim adam minici bebeğe nasıl kiyabiliyor cildircam vallaha 😡😡😡🥲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hasta oldu bile gamzem🥺🥺 balgam oluşmuş boğazında hırıltı yapıyor kusamıyor da yavrum 🥺🥺

Kıyamam ya Rabbim şifalar versin inşallah canım benim

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
İyi geceler kızlar öncekikle nasılsınız hal hatır sorayım sonra derdimi dökerim 😂😂.
Ya yemin ederim 3 4 gündür kafayı yiyecek kıvamdayım artık sinirlerim zıpladı zıplayacak alttan almaya çalışıyorum çalışıyorum ama kötü patlayacam 4 5 gün önce kayınbabam bize geldi şuan hala bizde neyse 2 gğn önce sürekli öksürüyor, hapşıroypr ve burnunu çekiyor diye dedin ki sanırım hasta olacaksın 1 gün boyunca bunı tekrar ettim neyse dün daha çok yapmaya başladı bende kayrayı kucağından alıp baba kayrayı hastalığın geçene kadar kucağına alma zaten az bir mikrotpa kan değerleri yerle bir oluyor iyileş mgle al dedim yok ben hasta değilim kızım vs dedi. Neyse dün kayrayı ben heo kucağımda tuttuğum için almadı 🤦🏻‍♀️bugun çocukla 3 4 kez temas edip tuttu resmen oturduğu yerden nefes alma hırıltıısnı duyuyprum artık siz düşünün şimdi kayrads burnu tıkalı depil baktım şimdi ofa hırıltılı nefes alıyor ne yapayım ben şimdi yani bunaldım artık 4 günde canımdan bezdirdi. Tuvalete girer temizlemrz bir an çnce gitsin diye dua ediyorum ua 🤦🏻‍♀️
Ayşenur'mm ya Allah sana yardım etsin bu ne ya hasta olduğu halde nasıl kucağına alır birazcık düşünceli olsun ya ben 5 yıllık evliyim kayinbabam bir kez evime geldi yemeğe 2 saat sonra kalktı kayınvalidem de aynı şekil gelemz çok 5 defa gelmiştir toplasan gorumcelerim çok gelir ama onlar gelmez yani rahatınız bozulmasın der hiç sevmem zaten zırt pırt gelen kaynana filan gerçekten zor yanı Allah yardımcın olsun sabır versin sana sabret biraz kalp kırma birşey olmaz bugün sen yarın senin evladın sana yapar canım üzme kendini sabret sadece😘😘😚😚

A

Ayy inanmıyorum ya kıyamam ben ona düşüncesiz adam 😠😠

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayşenur'mm ya Allah sana yardım etsin bu ne ya hasta olduğu halde nasıl kucağına alır birazcık düşünceli olsun ya ben 5 yıllık evliyim kayinbabam bir kez evime geldi yemeğe 2 saat sonra kalktı kayınvalidem de aynı şekil gelemz çok 5 defa gelmiştir toplasan gorumcelerim çok gelir ama onlar gelmez yani rahatınız bozulmasın der hiç sevmem zaten zırt pırt gelen kaynana filan gerçekten zor yanı Allah yardımcın olsun sabır versin sana sabret biraz kalp kırma birşey olmaz bugün sen yarın senin evladın sana yapar canım üzme kendini sabret sadece😘😘😚😚

A

Ayy inanmıyorum ya kıyamam ben ona düşüncesiz adam 😠😠
Ediyorum ediyorum fa bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.