Valla canim 3 unu de normal doğum yaptım ilk i biraz zordu şöyle zordu gun um geçmişti 3 gün sonra hastaneye gittim 2 cm acilmam vardı ama sancı kanama nişan yada su gelmedi yatiralim dediler bende kabul etmedim 4 gün boyunca kaçtım hep 4 üncü günün sonunda 4 cm olmuş riske atmayalım diye yatırdılar ertesi gün sabah 7 de suni sancı verdiler öğleden sonra 13.30 da ilk kizim doğdu bayağı zordu ama ikinci kiz da evde sancilandim o zaman araba falan yoktu tabi saat 4 de sancilandim 5 e anca Hastane de idik akşam 9 a çeyrek kala doğum yaptım kolay oldu ama bu sefer hem kendi sancimi cekmis oldum hastaneye gittiğimde 7 cm olmuştu acilmam oglumda da gece 3 de suyum geldi 4 e doğru anca hastanedeydik 5 de de oğlumu aldım kucagima bakalım bu paşa nasıl olcak baglatmaya gelince de doktorum sezaryen gerekmediği sürece yapmayacağını normal doğum olsa bile doğumdan sonra bağlayacağını söylemişti şimdi benim doktorun tayini çıkmış ne yazıkki çok iyiydi alalh var şimdi başka hastane başka doktor a aldım randevu bakalım bu doktor neler diyecek sağlıklı olsunlar da insallah sağ saglim alalım bebislerimizi