Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Kızlar birşey sorucam. Ben 9 hafta 4 günlük hamileyim çok fazla mide bulantısı ve kusma var bu normal mi? Yemeği bitirmeden hemen banyoya koşuyorum. Midemde bişey kalmıyo. Hep açım ama yemek yediğimde de direkt kusma oluyo. Çok rahatsızım bu durumdan((( nedenini ve ya çaresini bilen varsa yazsın lütfen
Rica ederim canım ama inşAllah benim gibi gecimessin hakkaten çok zor hər kəs aynı olmuyor belki de səndə az olacağ ama məndə 5ayi gecdi simdide 8aydayim aşırı mide yanması...
Kuzum gebelikte bU yaşanabiliyor doktorunra bahset bu durumu sana miden icin ilac verecektir bir nebzede olsa seni rahatlaticakldir ve leblebi yiyebilirsin mideni oturrttur ayni sekilde tuzlu seyler
Canım bunlar normal bende öyle oldum acikiyodum yemək yiyodum bitirməmiş lavobaya kaciyodum çok kotuydu o zamanlar ben 5aya gecdikden sonra atlatdım o durumu
Rica ederim canım ama inşAllah benim gibi gecimessin hakkaten çok zor hər kəs aynı olmuyor belki de səndə az olacağ ama məndə 5ayi gecdi simdide 8aydayim aşırı mide yanması çekiyorum
Aynen kuzum olmadı değiştir doktorunu çünkü hani Mide bulantım varsa bir ilaç vermesi gerekiyor sana leblebi de iyi gelecektir gelip gittikçe ağzına at
Merhaba Kızlar birşey sorucam. Ben 9 hafta 4 günlük hamileyim çok fazla mide bulantısı ve kusma var bu normal mi? Yemeği bitirmeden hemen banyoya koşuyorum. Midemde bişey kalmıyo. Hep açım ama yemek yediğimde de direkt kusma oluyo. Çok rahatsızım bu durumdan((( nedenini ve ya çaresini bilen varsa yazsın lütfen
Allah yardımcın olsun ..bende 11 haftadayim
Ne yersem fark etmez ağzım hep ekşi tatiyor.sanki şimdi kusucam ama kusamiyorum ..+ ilaç yutamiyorum fol bir sorun olurmu ki