Ateşim var 😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Ateşim var 😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,990 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ateşim var 😢😢
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Ateşim çıktı kızlar 8 haftalık hamileyim 37 ateşimm ..çok korkuyorumm..Neyse olurmuu Bebeyimee.....Off Çok korkuyorum.doktorumu aradım ilaç veremeyizz Su .Maye tüketsin limonlu çayy içsinn dedii...Yinede endişeliyimm😢😢😔😔

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ateşim çıktı kızlar 8 haftalık hamileyim 37 ateşimm ..çok korkuyorumm..Neyse olurmuu Bebeyimee.....Off Çok korkuyorum.doktorumu aradım ilaç veremeyizz Su .Maye tüketsin limonlu çayy içsinn dedii...Yinede endişeliyimm😢😢😔😔
37 qizdirmadi can? 37 kecerse qizdirmadi narahat olma oz vawinada derman zad atma hekimine de parastamol icaze verirse at

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım 37 derece ateş gayet normal telaşlanacağın bi durum yok üstünü kalın giyinme ılık duş al yükselmesini engellersin. 38 derece ateş anormaldir bunu dikkate al

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sıkıntı yapma cnm parol iç sıkıntı olmaz gebelikte.. bı dus al daha iyi hissedersin .. korkma bebeğine bir şey olmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
37 normal kuzum korkma nane limon iç güzelce duş al uzan

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
37 azdi qoxma isdi caya bal limon six ic
He mama etdi içdim ele..
37 qizdirmadi can? 37 kecerse qizdirmadi narahat olma oz vawinada derman zad atma hekimine de parastamol icaze verirse at
37 ni biraz keçmişdii yanırdı bedenim.indi düzeldiö çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Stres yapma kuzum. Bol bol istirahat et. Çok kalın da giyinme incede giyinme
Evet öylee yaptımm bende yanıyordum sankii 😔😢şimdii geçtii
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Stres yapma kuzum. Bol bol istirahat et. Çok kalın da giyinme incede giyinme
Evet öylee yaptımm bende yanıyordum sankii 😔😢şimdii geçtii
Canım 37 derece ateş gayet normal telaşlanacağın bi durum yok üstünü kalın giyinme ılık duş al yükselmesini engellersin. 38 derece ateş anormaldir bunu dikkate al
37 de kötüü insan yanıyor kıp kırmızı olmuştumm.37 buçuktuu.şimdii düştü ama

Tüm sayfalar yüklendi.