Sorum var Avize düştü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Avize düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,098 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Avize düştü
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçi çelik halat taktığın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem
Allah seni ne yapmasın başkığı okur okumaz aklım çıktı ua ya sana yada doğaya düştü sandım ay allahım sen koru 🥺🥺kız nasıl korktum. Verilmiş sadakanız varmış canım . Bende bu yüzden avizw kullanmıyorum sadece salonda var ama küçük bir şey

Allah seni ne yapmasın başkığı okur okumaz aklım çıktı ua ya sana yada doğaya düştü sandım ay allahım sen koru 🥺🥺kız nasıl korktum. Verilmiş sadakanız varmış canım . Bende bu yüzden avizw kullanmıyorum sadece salonda var ama küçük bir şey
Yaa bide düşünsene beni ayşenurcum aklın gitti o an doğa ne kadar ağladı bir bilsem çocuğum korkudan titreye titreye Ağladı zor sakinleştirdim odayı görümce hemen eliyle gösteriyor bize ağlıyor ,Allahım korudu gerçekten verilmiş sadakamız varmış o taşkı salon avizeler var ya kat kat ondan vardı benim salonda sen bir anda düş her yere saçılsın taşlar nasıl korktum elektrikte gitti haliyle eşimde evde yoktu hemen aradım onu da çağırdım felaket nişey avize pert oldu ama hiç umurumda bile değil doğama bişey olmadı ya Allahıma çok şükür sizlerde önlem alın muhakkak kimseye bişey olsun istemem çelik halat takılıyormuş böyle tarz avizeler sağlam oluyormuş yaptırın sağlığınızın önemli değil.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok Büyük Geçmiş Olsun Kuzum Ya Ayy Nasıl korkttum Rabbim Korumuş Sizleri Allah'ım beterinden korusun inşallah 🥺
Amin Aminn şoktayım hala hülyacım gerçekten rabbim korudu o an doğa kenarda oynuyordu 😔😔😔

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin
Ay rabbim esirgesin cnm benim ya çok geçmiş olsun ben hiç sevmem ağır avizeyi rabbim yardımcın olsun cnm verilmiş sadaka n varmış

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yaa bide düşünsene beni ayşenurcum aklın gitti o an doğa ne kadar ağladı bir bilsem çocuğum korkudan titreye titreye Ağladı zor sakinleştirdim odayı görümce hemen eliyle gösteriyor bize ağlıyor ,Allahım korudu gerçekten verilmiş sadakamız varmış o taşkı salon avizeler var ya kat kat ondan vardı benim salonda sen bir anda düş her yere saçılsın taşlar nasıl korktum elektrikte gitti haliyle eşimde evde yoktu hemen aradım onu da çağırdım felaket nişey avize pert oldu ama hiç umurumda bile değil doğama bişey olmadı ya Allahıma çok şükür sizlerde önlem alın muhakkak kimseye bişey olsun istemem çelik halat takılıyormuş böyle tarz avizeler sağlam oluyormuş yaptırın sağlığınızın önemli değil.

Amin Aminn şoktayım hala hülyacım gerçekten rabbim korudu o an doğa kenarda oynuyordu 😔😔😔
Canlarım benim ya aklım çıktı okurken sevdam😪

Ay rabbim esirgesin cnm benim ya çok geçmiş olsun ben hiç sevmem ağır avizeyi rabbim yardımcın olsun cnm verilmiş sadaka n varmış
Gerçekten öyle canım çok sağol sizde dikkat edin çelik halat taktığın ağır avizelere

Canlarım benim ya aklım çıktı okurken sevdam😪
Ah hülyam ah😪😪😪sizde çok dikkat edin nolur evinizde ağır avize varsa çelik halat taktığın mutlaka

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten öyle canım çok sağol sizde dikkat edin çelik halat taktığın ağır avizelere

Ah hülyam ah😪😪😪sizde çok dikkat edin nolur evinizde ağır avize varsa çelik halat taktığın mutlaka
Sende sağol canım 🥺 TM cnm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Ah kuzum ah bilmem mi o yavrunın nasıl korktuğunu bizim üst kata komşukar talınırken pat diye bir ley düşürdüler ama resmen bina yankılando kayra odasından mutfapa benim yanıma koşarak ağlayarak bir gelişi vardı yavrum resmen 1 saat swsli bir saatte iç çeke çeke bir hal olmuştu. Doğa şimdi bu korku yüzünden çığlık atarak uyanabilir uada ileri doğru evde bir lşey kırılınca aynı ağlama tepkisini verebilir sakın korkma o durumlarda sakin ses tonu ile ona bir şey olmadığı anlatıp sarıl 4 5 düşmedwn sonra toparlar ama kayra öyle olnuştu. Rabbim korusun canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Avize Var Kuzum Dikkatli Olurum. Sende Çok Dikkat Et Canım Benim

Tüm sayfalar yüklendi.