Sorum var Avize düştü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Avize düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,098 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Avize düştü
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin
Cok cok gecmis olsun canimmm Allahim korumus sizi

Ah kuzum ah bilmem mi o yavrunın nasıl korktuğunu bizim üst kata komşukar talınırken pat diye bir ley düşürdüler ama resmen bina yankılando kayra odasından mutfapa benim yanıma koşarak ağlayarak bir gelişi vardı yavrum resmen 1 saat swsli bir saatte iç çeke çeke bir hal olmuştu. Doğa şimdi bu korku yüzünden çığlık atarak uyanabilir uada ileri doğru evde bir lşey kırılınca aynı ağlama tepkisini verebilir sakın korkma o durumlarda sakin ses tonu ile ona bir şey olmadığı anlatıp sarıl 4 5 düşmedwn sonra toparlar ama kayra öyle olnuştu. Rabbim korusun canım
Amin canım benim sağol en çok onlar etkileniyor benim bile deminden beri bir kalp sıkılmam oldu anca daha düzeldi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla kiracı olduğum için avize kullanmıyorum avize olsa bile çıkarttırdım şahsen sevmiyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin
Yaa çok büyük geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallah

Yaa çok büyük geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallah
Ya sorma gamzecim amin inşaAllah sizlerde dikkat edin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağol canım aynen öyle valla verilmiş sadakadır varmış diyorum😔

Çok sağol canım aynen öyle valla verilmiş sadakamız varmış diyorum😔

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya sorma gamzecim amin inşaAllah sizlerde dikkat edin

Çok sağol canım aynen öyle valla verilmiş sadakadır varmış diyorum😔

Çok sağol canım aynen öyle valla verilmiş sadakamız varmış diyorum😔
Tm canım teşekkür ederim ❤️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Geçmiş olsun canım ya valla başlık korkuttu beni İnan 🥺Allah korumuş sizi dikkat et canım. Kızın şimdi çok korkmuşur ya ama şükür ki bişey olmamış. Bende her odada var ama öylelerinden değil çok hafif ve taşsız dır demir ama en hafif inden ama ona da dikkat ederim , tekrar çok geçmiş olsun

Tm canım teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım benim

Geçmiş olsun canım ya valla başlık korkuttu beni İnan 🥺Allah korumuş sizi dikkat et canım. Kızın şimdi çok korkmuşur ya ama şükür ki bişey olmamış. Bende her odada var ama öylelerinden değil çok hafif ve taşsız dır demir ama en hafif inden ama ona da dikkat ederim , tekrar çok geçmiş olsun
Sağol canım ya sorma Allah korudu vallahi 😔

Tüm sayfalar yüklendi.