Sorum var Avize düştü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Avize düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,098 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Avize düştü
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Uy kıyamam geçmiş olsun canım benim bir verdiğiniz karşı gelmiş derler nazarda olblr bize düşmez ama sadaka çıkart canım benim 💕
Sağol canım❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dikkatli ol kuşum gerçekten neyin ne zmn olacağını bilemeyiz ama şükür ki Rabbim korumuş sizi canım
Aynen öyle canım benim bende diyorum rabbim korudu diye😪🤲🌹

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin
Ayyy çok geçmiş olsun kuzum verilmiş sadakaniz varmış Rabbim beterinden korusun tek sizde birşey olmasın olan mala olsun 🤲🙏

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oturma odamın avizesi düştü ve ağır bir avizeydi Allahtan altında bebeğim yoktu çok korktum aklım gitti o an Allah korudu size demem o ki sizinde evinizde taşlı ağır avizeniz varsa mutlaka önlem alın ve elektrikçiye çelik halat taktırın sağlamlaştırın bende yoktu çelik halat size tavsiyem..hepinizin çoluğu çocuğu var dikkat edin
Çok geçmiş olsun evet evde çocuk olunca bazen o bile tehlike içeriyor 🙁

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.