Ayak şismesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Ayak şismesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,360 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayak şismesi
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aranızda el ve ayak şişmesi yaşayan varmı iki üç gündür elllerim ve ayaklarim şisdi ustunede basamiyorum sanki 32 haftaligim özellikle sol ayagim daha çok gibi nasıl geçecek ister istemez ayakda kalıyorum ondanmi oluyo acaba
Benim de oluyordu canım 20/21 haftalarda çok ayakta duruyordum çalışıyordum. Ayakkabılara bığmıyordu ayaklarım. İşi bıraktım artık çok fazla ayakta durmuyorum şu an 27 hafta oldum ve ayaklarım gayet rahatladı. Çok şiştiği zaman ayaklarımı işte sandalye üzerine olsun veya yatakta bir yastık üzerine kaldırıyorum canım ve lavanta yağı aşırı iyi geliyor arada masaj olarak uyguluyorum arada sıcak suya karıştırıp içinde ayaklarımı bekletiyorum 😊

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
@Okyanusgülü Benim ayağım değilde sadece yüzük takınca yüzük parmağım şişiyor o yüzden takmıyorum, tuzlu çok mu yiyorsun kuzum .yada dediğin gibi ayakta durmaktan da olur.
Yok kuzum tuzlu yememeye calisiyorum ama ister istemez ayakda kaliniyo evin işi bitmiyoki:)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de oluyordu canım 20/21 haftalarda çok ayakta duruyordum çalışıyordum. Ayakkabılara bığmıyordu ayaklarım. İşi bıraktım artık çok fazla ayakta durmuyorum şu an 27 hafta oldum ve ayaklarım gayet rahatladı. Çok şiştiği zaman ayaklarımı işte sandalye üzerine olsun veya yatakta bir yastık üzerine kaldırıyorum canım ve lavanta yağı aşırı iyi geliyor arada masaj olarak uyguluyorum arada sıcak suya karıştırıp içinde ayaklarımı bekletiyorum 😊
Valla çözemedim canım yokdu yeni başladı şişmeler bide agriyoki sorma tabanları bileklerim

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aranızda el ve ayak şişmesi yaşayan varmı iki üç gündür elllerim ve ayaklarim şisdi ustunede basamiyorum sanki 32 haftaligim özellikle sol ayagim daha çok gibi nasıl geçecek ister istemez ayakda kalıyorum ondanmi oluyo acaba
Bol bol su iç canım dinlenmeye çalış kendini çok yorma

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ayakta durmakta şişkinliğe neden olur.. ve tuzu yağı fazla kaçırınca ödem siskinlik yapar yemene içmene dikkat et

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ayak şişmesi bende de olmuştu ve kendimi çok yoran birisi de değildim neden olduğunu anlamamıştım doğum yaptıktan sonra ayaklarım eski haline döndü diye sevinçden ağlamıştım 😂 doğum yapalı 7ay oldu

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Ayak şişmesi bende de olmuştu ve kendimi çok yoran birisi de değildim neden olduğunu anlamamıştım doğum yaptıktan sonra ayaklarım eski haline döndü diye sevinçden ağlamıştım 😂 doğum yapalı 7ay oldu
İnşallah benimde normale döner ayakkablarimda olmamaya başladı kucucukdu ayaklarım sisince bı tuhaf oluyo:))

Ay cnm inşallah bizde görürüz hayırlısıyla o günleri benimki ikiz gebelik 26+4hamileyim bı aydır ellerimde ve ayaklarımda şişkinlik var tuzluda yemiyorum

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ay cnm inşallah bizde görürüz hayırlısıyla o günleri benimki ikiz gebelik 26+4hamileyim bı aydır ellerimde ve ayaklarımda şişkinlik var tuzluda yemiyorum
Ben 5. günde normal kiloma dönmüştüm😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah benimde normale döner ayakkablarimda olmamaya başladı kucucukdu ayaklarım sisince bı tuhaf oluyo:))
Ben bir numara büyük ayakkabı almıştım şimdi giyemiyorum bol😊

Tüm sayfalar yüklendi.