ayakta yara çıkması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan ayakta yara çıkması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 361 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ayakta yara çıkması
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
kizlar ben 6 aylik hamileyim diğer hamileliklerimde yoktu ama bu hamileligimde ayağimin alti yara olmuş uzerine basamiyorum gece agridan yatamiyorum agliyarak uyaniyorum bacagimdada variz cıkmış ne yapmam gerekiyo böyle olan varmi aranizda

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
kizlar ben 6 aylik hamileyim diğer hamileliklerimde yoktu ama bu hamileligimde ayağimin alti yara olmuş uzerine basamiyorum gece agridan yatamiyorum agliyarak uyaniyorum bacagimdada variz cıkmış ne yapmam gerekiyo böyle olan varmi aranizda
Ayağın altında neden yara çıkmıştır bilmiyorum canım şeker falan yok değil mi? Ama varislerin atmaması bol su iç ve yürüyüş yapmaya çalış gerçi ayağının altı yaraysa yürüyemezsin de bi dra danış istersen 🙄 geçmiş olsun canım

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım şeker hastalığı geliyor aklıma Allah korusun Bi Dr görün eğer nasır gibi birşey ise ayagını altına domates dilimi koyup streçle çorap geçir sabaha kadar öyle kalsın kendiliğinden atar ama hamileyken bunu yapmak doğru mu herhangi Bi zararı olur mu bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem öncesinde Dr görün yinede

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar