Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da
A Anneadayı Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 150 6 Mayıs 2021 #1 Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 6 Mayıs 2021 #2 Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... Bn ilkinde girmedim
Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... Bn ilkinde girmedim
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 6 Mayıs 2021 #3 3.hamileliğim 3.de de girdm
A Anneadayı Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 150 6 Mayıs 2021 #4 Üniversite hastanesine gidiyorum ultrason sırası ancak ücretli yaptırabilirsiniz diyor kapanmadan dolayı da randevu bulamıyorum ne yapacağım şaşırdım
Üniversite hastanesine gidiyorum ultrason sırası ancak ücretli yaptırabilirsiniz diyor kapanmadan dolayı da randevu bulamıyorum ne yapacağım şaşırdım
Ravza Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 472 6 Mayıs 2021 #5 Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... İlkinde gitmemiştim bu sefer girmek istiyorum ama bulunduğum ilde Yok başka ile sevf yapıyorlar özeller de çok pahalı bende bilmiyorum ne yapacağını
Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... İlkinde gitmemiştim bu sefer girmek istiyorum ama bulunduğum ilde Yok başka ile sevf yapıyorlar özeller de çok pahalı bende bilmiyorum ne yapacağını
A Ayşee Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 333 6 Mayıs 2021 #7 Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... Ben girdim hatta girilmemesine sıcak bakmıyorum en azından bebeğimizin sağlık problemlerini öğreniyoruz mesela ben girmeseydşm bebeğimin böbreğinin olmadığını öğrenemezdim ona göre hazırlıyorum şimdi kendimi
Anneadayı' Alıntı: Ayrıntılı ultrasona girmeyen var mı aranız da Genişletmek için tıkla ... Ben girdim hatta girilmemesine sıcak bakmıyorum en azından bebeğimizin sağlık problemlerini öğreniyoruz mesela ben girmeseydşm bebeğimin böbreğinin olmadığını öğrenemezdim ona göre hazırlıyorum şimdi kendimi