Ayrıntılı Ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde seçilll tarafından oluşturulan Ayrıntılı Ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 516 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayrıntılı Ultrason
Konbuyu başlatan seçilll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seçilll

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar🥰 bugün ayrınıtılı ultrasonum vardı çok şükür bi sorun cıkmadı bebiş gayet sağlıklıymıs hatta 2 hafta önden gidiyomus uzun boylu olacak dedi doktor. Ama bu doktor da cinsiyetini tam göremedi bacaklarıyla orasını cok iyi gizlemis dedi. Kemik yapısından falan belli olmuyor mu dedim yok orasını tam görmem lazım ama göremiyorum dedi. %90 kıza benziyor dedi sizce yanılma payı olabilir mi kız erkek ayırmıyorum ama sadece merak ediyorum. Burda 12 haftalıkken ultrason fotosu var onu atayım belkı bi fikir verirsiniz güzel anneler🥰 12.haftadan sonra sırtını döndü öyle oldugu icin goremedi doktorlar orda hic belli olmuyor o yuzden 12 haftalık fotosunu atıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20210714_113710.jpg
    IMG_20210714_113710.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20210714_113651.jpg
    IMG_20210714_113651.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 125

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar🥰 bugün ayrınıtılı ultrasonum vardı çok şükür bi sorun cıkmadı bebiş gayet sağlıklıymıs hatta 2 hafta önden gidiyomus uzun boylu olacak dedi doktor. Ama bu doktor da cinsiyetini tam göremedi bacaklarıyla orasını cok iyi gizlemis dedi. Kemik yapısından falan belli olmuyor mu dedim yok orasını tam görmem lazım ama göremiyorum dedi. %90 kıza benziyor dedi sizce yanılma payı olabilir mi kız erkek ayırmıyorum ama sadece merak ediyorum. Burda 12 haftalıkken ultrason fotosu var onu atayım belkı bi fikir verirsiniz güzel anneler🥰 12.haftadan sonra sırtını döndü öyle oldugu icin goremedi doktorlar orda hic belli olmuyor o yuzden 12 haftalık fotosunu atıyorum
Genelde dönüyorsa göstermiyorsa kız cıkıyo 🐥

Tüm sayfalar yüklendi.