Ayrıntılı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Ayrıntılı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,383 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayrıntılı ultrason
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Gülşah006

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor dedi şehir olmaz sen git etlige orda yapıyorlar dedi oda çok uzak bana 300 TL taksi tutuyor zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün gittim özele 750 bsşlıyor dedi
Sehirde olmaz diye birşey yok sen dinleme nerede uygun oraya git rştır Ankara'da var ben Ankara'da Zekai Tahir de ettim sacmalamasın doktorlarda şimdi uzagım Bartın'da araştırmada edecem.

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben diğer cocuklarimda test felan yaptırmadım detaylıya girmedim cok şükür sıkıntısız doğdular bunda da gideyim felan dedim her gitmem de birşey buldular en güzeli gitmemek testlerin iyiyse gitme bence durumunda müsait değilse gitmenini tavsiye ederim benim testte down sendromu yüksek çıktı detaylıya girdim bacağı çeltik çıktı stresten başka birşey değil yani canım hep bir sorun çıkarıyorlar 30 haftaligim psikolojik olarak çökmüş durumdayim yani tavsiye etmem 😊 bu benim düşüncem tabiki

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22 +6 günlüyüz ayrıntılı ultrason girmem lazım o hastane çok uzak sadece takdi gidiyor oda gidiş geliş 300 TL tutuyor özelde çok pahalı diyor sadece ayrıntılı ultrason 750 TL muane hariç muane 150 o kadar veremem ayrıntılı girmesem olurmu testleri temiz çıkyi bide gelişim İyimiş bilgi verin bana
Ayrıntılı ultrason bence içinin rahatlaması için her anlamda kafamda soru kalmadın diyosan güzel bişey devlete hiç gitmedim ne muane ne bişey için bilgi veremiyorum bende Ankaraliyim özel hastanelerde hiç mi uygun yok acaba gerçekten fazla hastanem acıbadem 2. De nasipse orada olacak ilgi harika detaylıca herseyi tek tek gösteriyor araştırilabilir bence lokman hek var Sincan'da sigorta falan da karsiliyo diye biliyorum ama karar senin illa görmelisin diye bir kural yok canım

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22 +6 günlüyüz ayrıntılı ultrason girmem lazım o hastane çok uzak sadece takdi gidiyor oda gidiş geliş 300 TL tutuyor özelde çok pahalı diyor sadece ayrıntılı ultrason 750 TL muane hariç muane 150 o kadar veremem ayrıntılı girmesem olurmu testleri temiz çıkyi bide gelişim İyimiş bilgi verin bana
Ayrıntılı çok önemli mutlaka yaptırmaya çalış canım devlete de gidebilirsin

Ben testleri yaptırmadım ayrıntılıya gidicem 22 haftalık olunca. Sanki bana ayrıntılı testlerden daha mantıklı geldi. Testler de yanılma olasılığı çok yüksek. Tam teşekküllü şehir, devlet veya araştırma hastanesi yokmu çevrende

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben testleri yaptırmadım ayrıntılıya gidicem 22 haftalık olunca. Sanki bana ayrıntılı testlerden daha mantıklı geldi. Testler de yanılma olasılığı çok yüksek. Tam teşekküllü şehir, devlet veya araştırma hastanesi yokmu çevrende
Ayşemmm gittim devlet zaten çok güzel ve iyi ben memnunum ama ayrıntılı ultrason yapan devlet hastanesi çok uzak düşün taksile 300 TL den fazla tutar zaten ben 2li tarama yaptım temiz çıktı bide ayına göre boyu vekilosu iyi çıktı ayrıntılı olarak girmem artık

Ayrıntılı çok önemli mutlaka yaptırmaya çalış canım devlete de gidebilirsin
Ayrıntılı yapan hastane çok uzak kuzum ben nasıl gidecem kafam karıştı

Ayrıntılı ultrason bence içinin rahatlaması için her anlamda kafamda soru kalmadın diyosan güzel bişey devlete hiç gitmedim ne muane ne bişey için bilgi veremiyorum bende Ankaraliyim özel hastanelerde hiç mi uygun yok acaba gerçekten fazla hastanem acıbadem 2. De nasipse orada olacak ilgi harika detaylıca herseyi tek tek gösteriyor araştırilabilir bence lokman hek var Sincan'da sigorta falan da karsiliyo diye biliyorum ama karar senin illa görmelisin diye bir kural yok canım
Lokman hekime bizzat gittim sordum sigorta olmama ragmen 750 tlde başlıyor diyor

O zaman cnam araştırmaya git onlarda yapıyor ara sor yakınında vardır inşallah
Sordum bir tek etlik yapıyor oda sadece 300 TL yol parası gidiyor özelde 750 TL den başlıyor muane hariç diyor muane 150 TL

Son düzenleme:
İstanbul'da bana 850 TL dedi hastane 275 de muayene ücreti 1000 TL yı geçiyor ama ben testleri yaptırmayı tercih etmediğim için ayrıntılıya girmek istiyorum. Sen testlerini yaptırmışsın. Ne olursa olsun herşey Allah in elinden içini ferah tut Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 💕🤲🏻

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
İstanbul'da bana 850 TL dedi hastane 275 de muayene ücreti 1000 TL yı geçiyor ama ben testleri yaptırmayı tercih etmediğim için ayrıntılıya girmek istiyorum. Sen testlerini yaptırmışsın. Ne olursa olsun herşey Allah in elinden içini ferah tut Allah hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 💕🤲🏻
İçimi ferahlattın Allah razı olsun canım benim senden taramalarım temiz çıktı ultrason grafiklerin temiz bi tek ayrıntılı ultrason kaldı onuda yapamam çok pahalı

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ayşemmm gittim devlet zaten çok güzel ve iyi ben memnunum ama ayrıntılı ultrason yapan devlet hastanesi çok uzak düşün taksile 300 TL den fazla tutar zaten ben 2li tarama yaptım temiz çıktı bide ayına göre boyu vekilosu iyi çıktı ayrıntılı olarak girmem artık

Ayrıntılı yapan hastane çok uzak kuzum ben nasıl gidecem kafam karıştı

Lokman hekime bizzat gittim sordum sigorta olmama ragmen 750 tlde başlıyor diyor

Sordum bir tek etlik yapıyor oda sadece 300 TL yol parası gidiyor özelde 750 TL den başlıyor muane hariç diyor muane 150 TL
Hangi hastaneye gidiyorsun da uzak olan sincan dışındamı. Eğer öyleyse tıp fakültesini arayıp bi sor istersen canım trende var 20 30 dakika sürüyor sincandan trenle zaten trene yakınsan

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Hangi hastaneye gidiyorsun da uzak olan sincan dışındamı. Eğer öyleyse tıp fakültesini arayıp bi sor istersen canım trende var 20 30 dakika sürüyor sincandan trenle zaten trene yakınsan
Cnm şehir hastanesi yapmıyor sadece etlik hastane yapıyor orasıda 4 veye5 otobüs bu virüsten ve yinede çok uzak yine eşim izin vermez 6 yaşındaki oglumda yanımda ya yoksa dünden beri araştırıyorum hepinize Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız biraz içimi ferah ettinşz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar