Ayrıntılı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Ayrıntılı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,383 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayrıntılı ultrason
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Cnm şehir hastanesi yapmıyor sadece etlik hastane yapıyor orasıda 4 veye5 otobüs bu virüsten ve yinede çok uzak yine eşim izin vermez 6 yaşındaki oglumda yanımda ya yoksa dünden beri araştırıyorum hepinize Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız biraz içimi ferah ettinşz
Canım sincandan trenle tıp fakültesine gelebilirsin orda da yapılıyor ama bu sorman lazım çünkü 14 ay sonrasına bakmıyorlar diye biliyorum

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bursa tek etlik hastanesi devketolarak bakıyormuş oda yol çok uzak ve otobüsler oraya kadar gitmiyor sadece taksi gidiyor baya araştırma yaptım😒😒
Anladım canım peki ne yapmayı düşünüyorsun tam nerde oturuyorsun sen
Ankara Sincan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ankara Sincan cnm ysptırmıyacam heralde
Sincanın neresi yani canım. Detaylı ultrason da bebeğin bütün organları inceleniyor anne karnında müdahale edilebilecek durumlarda ediliyor sanırım ama sen bilirsin Etlik zübeyde hanıma mı diyorsun yoksa şehir hastanesi mi

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım peki ne yapmayı düşünüyorsun tam nerde oturuyorsun sen

Sincanın neresi yani canım. Detaylı ultrason da bebeğin bütün organları inceleniyor anne karnında müdahale edilebilecek durumlarda ediliyor sanırım ama sen bilirsin Etlik zübeyde hanıma mı diyorsun yoksa şehir hastanesi mi
Şehir hastanesi yapmıyor sadece etlik teki hastane yapıyormuş oda uzak baya yapmıyacam taramalarım hepsi temiz çıktı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar