Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaa bende arıyorum bulamıyorum ne marketlerde ne manavlarda yok daha gelmemiş.
Gamzeyi bilmiyorum ama zamanında adamın biri peygamber efendimize gelip soyunun çirkin olmasından şikayet etmiş rasulullah da ona hamınlarının hamileyken ayva yemelerini tavsiye etmiş aynı zamanda kalbe ferahlık verirmiş diye okumuştum
Yaaa bende arıyorum bulamıyorum ne marketlerde ne manavlarda yok daha gelmemiş.
Gamzeyi bilmiyorum ama zamanında adamın biri peygamber efendimize gelip soyunun çirkin olmasından şikayet etmiş rasulullah da ona ayva yemelerini tavsiye etmiş aynı zamanda kalbe ferahlık verirmiş diye okumuştum
Evet peygamber efendimiz(sav) hamilelerinize söyleyin Ayva yesinler demiş ben normalde sevmezdim acı gelirdi baba hamilelikte en çok yediklerimden biri oldu
bilidğim kadarıyla öyle olmuyor canım eğer hamile olduğunu bilmeden canın ayva isterse ve yersen bebeğin çok güzel ve gamzeli oluyor mesela ben bilmiyordum ağaçta ayva görmüştüm deli gbi ayva istemişti canım eşim manavdan almıştı ama yememiştim illaki o ağaçtaki ayva ddmiştim neyse öyle böyle ağaçtan ayva geldi 1 kere ısırdım oldu bitti sonuç bebeğimde gamze var ama ayvayla alakalı değildir
Ben yedim gamze var ama gözünün altında çok saçma gamzenin ayvayla olacağını sanmıyorum özünde ölü kas dokusu aslında kasın ölmesine sebep olacağını sanmiyorum öyleysede hiç komik değil