Kızlar adet kanı neden az gelir sebebi ne olabilir yani
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 1 Ağustos 2021 #1 Kızlar adet kanı neden az gelir sebebi ne olabilir yani
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 1 Ağustos 2021 #2 Herşeyden olabilir canım stres sıcaklar falan bir kere adetim 2 gün sürmüştü iki günde 2 damla geldi sadece
Herşeyden olabilir canım stres sıcaklar falan bir kere adetim 2 gün sürmüştü iki günde 2 damla geldi sadece
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 1 Ağustos 2021 #3 Demet' Alıntı: Kızlar adet kanı neden az gelir sebebi ne olabilir yani Genişletmek için tıkla ... Canım adet düzensizliğin yoksa normal de gebelik varsa yerleşme kanaması olabilir
Demet' Alıntı: Kızlar adet kanı neden az gelir sebebi ne olabilir yani Genişletmek için tıkla ... Canım adet düzensizliğin yoksa normal de gebelik varsa yerleşme kanaması olabilir
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 1 Ağustos 2021 #4 Merve_berkk' Alıntı: Canım adet düzensizliğin yoksa normal de gebelik varsa yerleşme kanaması olabilir Genişletmek için tıkla ... Ama adet gününde kan aldırdım nekativdi eğer vardiysa 4 haftalık olması lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Herşeyden olabilir canım stres sıcaklar falan bir kere adetim 2 gün sürmüştü iki günde 2 damla geldi sadece Genişletmek için tıkla ... Sagol canim
Merve_berkk' Alıntı: Canım adet düzensizliğin yoksa normal de gebelik varsa yerleşme kanaması olabilir Genişletmek için tıkla ... Ama adet gününde kan aldırdım nekativdi eğer vardiysa 4 haftalık olması lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Herşeyden olabilir canım stres sıcaklar falan bir kere adetim 2 gün sürmüştü iki günde 2 damla geldi sadece Genişletmek için tıkla ... Sagol canim
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 1 Ağustos 2021 #5 Demet' Alıntı: Ama adet gününde kan aldırdım nekativdi eğer vardiysa 4 haftalık olması lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ağustos 2021 Sagol canim Genişletmek için tıkla ... Canım ilk başlarda kanda da çıkmıyor bebek yeni oldu mu
Demet' Alıntı: Ama adet gününde kan aldırdım nekativdi eğer vardiysa 4 haftalık olması lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ağustos 2021 Sagol canim Genişletmek için tıkla ... Canım ilk başlarda kanda da çıkmıyor bebek yeni oldu mu