15 giridik Cok tesekurler canim benimOyyyy maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah kaç haftalıksın
15 giridik Cok tesekurler canim benimOyyyy maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah kaç haftalıksın
Canım ya kiyamam sana güzel anneBende 13 olacam kuzum çok merak ediyorum![]()
Canım benim ya gamzem şaka gibi ağrılarım olunca bunlar güzel ağrılar diyorumCanım ya kiyamam sana güzel anne![]()
Tabi ki kuzum bunlar çok masum ağrılar minişlerin yapıyor sonuçtaCanım benim ya gamzem şaka gibi ağrılarım olunca bunlar güzel ağrılar diyorum
Evet güzel teyzemiz sen napiyorsun kuzum çocuklar uyudularmiTabi ki kuzum bunlar çok masum ağrılar minişlerin yapıyor sonuçta![]()
Uyuyorlar şükür kuzumEvet güzel teyzemiz sen napiyorsun kuzum çocuklar uyudularmi![]()
İyi yapıyorsun canım benim sende keyif yapUyuyorlar şükür kuzumbende dinleniyorum
Merhaba canım burda Azeri arkadaş çok var hepiniz birbirinizden tatlısınız bu arada hoşgeldinMerhaba kizlar nasilsiniz?
Azerbaycandan olanlar varmi?
Teşekurler bitanem sende bitanesinn❤Merhaba canım burda Azeri arkadaş çok var hepiniz birbirinizden tatlısınız bu arada hoşgeldin@Patimat @Ulduz.kiz anesi👶❤ bak bu kızlar bitanedir
![]()
Canim 2021 acilan post buMerhaba canım burda Azeri arkadaş çok var hepiniz birbirinizden tatlısınız bu arada hoşgeldin@Patimat @Ulduz.kiz anesi👶❤ bak bu kızlar bitanedir
![]()