Sorum var Babam eşimi dövdü🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Babam eşimi dövdü🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,566 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Babam eşimi dövdü🤭
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Ben seni anlayamıyorum zaten adama boşanlım diyen sen değil miydin
Evet ben dedim boşanalım onun tepkisini ölcmek istiyodum ama boşanalım dediyi için üzüldüm kızımı beni istemediyi için üzüldüm zamanımı beni istemeyen için harcadığıma üzüldüm.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biraz önce bana telefon etdi seviyorum ama sen beni mecbur etdin dedi. Bende sevmiyosun sevseydin beni kızımı seçerdin ayrı evde otururduk dedim ama neyse ya oldu bitdi üzülmiycem kızım için

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Evet ben dedim boşanalım onun tepkisini ölcmek istiyodum ama boşanalım dediyi için üzüldüm kızımı beni istemediyi için üzüldüm zamanımı beni istemeyen için harcadığıma üzüldüm.

Biraz önce bana telefon etdi seviyorum ama sen beni mecbur etdin dedi. Bende sevmiyosun sevseydin beni kızımı seçerdin ayrı evde otururduk dedim ama neyse ya oldu bitdi üzülmiycem kızım için
Canım yalnis anlama beni ben senin naptigini anlamıyorum

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Sinirden gülüyorum kendimi tutamıyorum. Bu gün eşim anne kardeş babasının sözüne bakmış boşanmak istiyo😔
Benim düşüncem eşin anne babasının sözüne bakmamış sen hemen boşanalim diyince kabul etmiş emin ol boşanmak hiç çoğu zaman çözüm değil helede bı kuzucuk varsa arada sizin sorununuz büyütülecek bişey değil bence

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Sinirden gülüyorum kendimi tutamıyorum. Bu gün eşim anne kardeş babasının sözüne bakmış boşanmak istiyo😔
Merhaba canım yalnış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebeyin vardı ve sen ikinci bir bebek istiyordun demi? Sonra eşime nasıl romantik surpriz yapa bilirim diyordun ? şimdide babam eşimi dövdü diyorsun ben bişey anlamadım birden bire noldu da bu raddelere geldiniz?

Özel değilse mevzu sıkıntı nedir canım küçük yavruxak var ortada tekrqr şans verip denemeye değer bir eşin varsa bir kez daha düşünün sadece ikiniz konuşun kimseye müdahale ettirmeyin ve kimsenin yanında kavga etmeyin bu çok önemli asla medet birine duyurulmamalı ne kaynana ne kaynana ne kendi annen baban kimsenin yanında eşinle münakaşaya girme ve aranızdaki gerginliğe kimse şahit olmasın herkesin yanında iyi olun bire bir baş bakarken her şey hallolur Allahını izniyle başbaşa konuşun halledin her şey daha iyi olur

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Sırf ev istediği için mi boşanıyor yani bu kadar kendine güvememiyormuş neden baştan evlenmiş hadi diyelim ilk başta annesi işe anlaşamasaydın o zaman da ya ben ayrı eve çıkamam boşanalım mı diyecekti

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Geldi kızımı görmek istiyorum dedi, aldım içeri, babamlarla kavga etdim çıktım diyo, ayrı evde kalalım ama bişartla diyo, gidipde onun annesinden babasından özür diliyicekmişim.

Şimdi burda öteki odada babamdan özür diledi, bende onun ailesinden özür dilememi istedi. Ama babam önce senin kız kardeşin özür dilesin kızımda sonra annelerden özür dier kızım dedi.

Şimdi burda öteki odada babamdan özür diledi, bende onun ailesinden özür dilememi istedi. Ama babam önce senin kız kardeşin özür dilesin kızımda sonra annelerden özür dier kızım dedi.
Merhaba canım yalnış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebeyin vardı ve sen ikinci bir bebek istiyordun demi? Sonra eşime nasıl romantik surpriz yapa bilirim diyordun ? şimdide babam eşimi dövdü diyorsun ben bişey anlamadım birden bire noldu da bu raddelere geldiniz?
Canm biz birimizi seviyoduk sevdik evlendik, ama onun ailesi beni istemedi. Şimdide istemiyo. Kız kardeşi ruh hastası kendi boşandığl için bizi kıskanıyo.

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geldi kızımı görmek istiyorum dedi, aldım içeri, babamlarla kavga etdim çıktım diyo, ayrı evde kalalım ama bişartla diyo, gidipde onun annesinden babasından özür diliyicekmişim.

Canm biz birimizi seviyoduk sevdik evlendik, ama onun ailesi beni istemedi. Şimdide istemiyo. Kız kardeşi ruh hastası kendi boşandığl için bizi kıskanıyo.
Doğru demiş baban kardeşi gelip senden özür dileyecek hoş sen onun anne babasından özür dilenecek bir şey yapmadın ama olsun büyüklük sende kalsın

Tüm sayfalar yüklendi.