Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ben dedim boşanalım onun tepkisini ölcmek istiyodum ama boşanalım dediyi için üzüldüm kızımı beni istemediyi için üzüldüm zamanımı beni istemeyen için harcadığıma üzüldüm.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biraz önce bana telefon etdi seviyorum ama sen beni mecbur etdin dedi. Bende sevmiyosun sevseydin beni kızımı seçerdin ayrı evde otururduk dedim ama neyse ya oldu bitdi üzülmiycem kızım için
Evet ben dedim boşanalım onun tepkisini ölcmek istiyodum ama boşanalım dediyi için üzüldüm kızımı beni istemediyi için üzüldüm zamanımı beni istemeyen için harcadığıma üzüldüm.
Biraz önce bana telefon etdi seviyorum ama sen beni mecbur etdin dedi. Bende sevmiyosun sevseydin beni kızımı seçerdin ayrı evde otururduk dedim ama neyse ya oldu bitdi üzülmiycem kızım için
Benim düşüncem eşin anne babasının sözüne bakmamış sen hemen boşanalim diyince kabul etmiş emin ol boşanmak hiç çoğu zaman çözüm değil helede bı kuzucuk varsa arada sizin sorununuz büyütülecek bişey değil bence
Merhaba canım yalnış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebeyin vardı ve sen ikinci bir bebek istiyordun demi? Sonra eşime nasıl romantik surpriz yapa bilirim diyordun ? şimdide babam eşimi dövdü diyorsun ben bişey anlamadım birden bire noldu da bu raddelere geldiniz?
Özel değilse mevzu sıkıntı nedir canım küçük yavruxak var ortada tekrqr şans verip denemeye değer bir eşin varsa bir kez daha düşünün sadece ikiniz konuşun kimseye müdahale ettirmeyin ve kimsenin yanında kavga etmeyin bu çok önemli asla medet birine duyurulmamalı ne kaynana ne kaynana ne kendi annen baban kimsenin yanında eşinle münakaşaya girme ve aranızdaki gerginliğe kimse şahit olmasın herkesin yanında iyi olun bire bir baş bakarken her şey hallolur Allahını izniyle başbaşa konuşun halledin her şey daha iyi olur
Sırf ev istediği için mi boşanıyor yani bu kadar kendine güvememiyormuş neden baştan evlenmiş hadi diyelim ilk başta annesi işe anlaşamasaydın o zaman da ya ben ayrı eve çıkamam boşanalım mı diyecekti
Geldi kızımı görmek istiyorum dedi, aldım içeri, babamlarla kavga etdim çıktım diyo, ayrı evde kalalım ama bişartla diyo, gidipde onun annesinden babasından özür diliyicekmişim.
Şimdi burda öteki odada babamdan özür diledi, bende onun ailesinden özür dilememi istedi. Ama babam önce senin kız kardeşin özür dilesin kızımda sonra annelerden özür dier kızım dedi.
Şimdi burda öteki odada babamdan özür diledi, bende onun ailesinden özür dilememi istedi. Ama babam önce senin kız kardeşin özür dilesin kızımda sonra annelerden özür dier kızım dedi.
Merhaba canım yalnış hatırlamıyorsam 3 aylık bir bebeyin vardı ve sen ikinci bir bebek istiyordun demi? Sonra eşime nasıl romantik surpriz yapa bilirim diyordun ? şimdide babam eşimi dövdü diyorsun ben bişey anlamadım birden bire noldu da bu raddelere geldiniz?
Canm biz birimizi seviyoduk sevdik evlendik, ama onun ailesi beni istemedi. Şimdide istemiyo. Kız kardeşi ruh hastası kendi boşandığl için bizi kıskanıyo.
Geldi kızımı görmek istiyorum dedi, aldım içeri, babamlarla kavga etdim çıktım diyo, ayrı evde kalalım ama bişartla diyo, gidipde onun annesinden babasından özür diliyicekmişim.
Canm biz birimizi seviyoduk sevdik evlendik, ama onun ailesi beni istemedi. Şimdide istemiyo. Kız kardeşi ruh hastası kendi boşandığl için bizi kıskanıyo.