Sorum var Babam eşimi dövdü🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Babam eşimi dövdü🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,563 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Babam eşimi dövdü🤭
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Doğru demiş baban kardeşi gelip senden özür dileyecek hoş sen onun anne babasından özür dilenecek bir şey yapmadın ama olsun büyüklük sende kalsın
Özür diliyicekmiş kardeşi yarın sabah. Önce kardeşi özürünü dilesin sonra ben diliyicem onun ailesinden. Özel ama babamın o odadan çıkmasını bekledi, babam çıkınca dokunmaya çalışdı, istemiyorum dedim senin suçun dedim dudağımı ısırdı. Ölüyo benim için ama yinede ailesinin tarafında. Yada bu yakınlık belkide beden isteyi mi bilmiyorum ya kafayı yiyicem

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Özür diliyicekmiş kardeşi yarın sabah. Önce kardeşi özürünü dilesin sonra ben diliyicem onun ailesinden. Özel ama babamın o odadan çıkmasını bekledi, babam çıkınca dokunmaya çalışdı, istemiyorum dedim senin suçun dedim dudağımı ısırdı. Ölüyo benim için ama yinede ailesinin tarafında. Yada bu yakınlık belkide beden isteyi mi bilmiyorum ya kafayı yiyicem
🤔🤨

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Esin mi boşanmak istiyor sen bu konu da ne düşünüyorsun çocuğu uc yaslarda herhalde valla eger boşanmak istiyorsan iyi dusun çünkü zatenn çocuk okulla basladigin zaman zaten eşini o kadar birakip gidemezsin zaten normalde böyle o yüzden iyi düşün çünkü büyünce oluyor istesende birakip gidemezsin çünkü ertesi okul kaynangil oturuyorsun herhalde illerde daha zor oluyor esinle konus bir yol bul olursa olmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Beden isteği değil insan sevdiğini arzular eşim hep böyle der sevmediğine dokunmak bile istemez der . Özür dişesin ayrı ev konusunu baban yenifen açsın eşin başka bir ev tutsun bak gör daha mutlu olacaksınız . Aranızda sevgi bağı var ama eşin biraz ailesinin lafına bakıyor

Tüm sayfalar yüklendi.