Sorum var Babam eşimi dövdü🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Babam eşimi dövdü🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,563 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Babam eşimi dövdü🤭
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canm beni anlayıb bana güven küvvet verdiyin için. Beni dinlediyin için Allah razı olsun senden canm.bu gün daha iyiyim evi tutduk bi yerleşslim ceyizliyimi topluyolar kaynanamgillerden. Eşim de burda kalıyo boş odada . Onun ailesinden özür diledim çoçuğumun hatrına, inşAllah daha iyi olur her şey çünkü çok yoruldum.
Plur canım hoş sen eşin hariç kimse ile iyi olmak zorunda değilsin o uüzden çok kasma kendi. Senden de rabbim razı olsun canım benim 😍❤️🙏🏻.

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canm inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az baci narahat olma sen ayri evində mehriban olun yoldasinla can de can esit olarin aciğına
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az baci narahat olma sen ayri evində mehriban olun yoldasinla can de can esit olarin aciğına
Heç güləcəyim gəlmirdi güldürdün Allah güldürsün səni, az əsil azerbaycanlı kimi dedin😄 inşAllah ayrı evə yerləşəciy 2 gün.

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Heç güləcəyim gəlmirdi güldürdün Allah güldürsün səni, az əsil azerbaycanlı kimi dedin😄 inşAllah ayrı evə yerləşəciy 2 gün.
Cox sagol can az hede gözlerin qavanda mehriban ol demesinler ayri evde dolanmilar baldizin aciğına sirin dili ol yoldasinla mende ele olub bu günler indi sükur yaxsiliqdi

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Cox sagol can az hede gözlerin qavanda mehriban ol demesinler ayri evde dolanmilar baldizin aciğına sirin dili ol yoldasinla mende ele olub bu günler indi sükur yaxsiliqdi
Həmişə şirin dilli olmuşam. Acığlı danışmamışam. Axırda boğaza yığdılar məni yaxşl ki çıxdım o evdən onsuzda o evidə qızının adına keçirdiblər biz havada qalırdıq elə bil kirayədə qalırdıq yoldaşımın bütün pulun qaynanam baldızım alıb yeyirdi. Siz necə oldu rusya da yaşayırsız?

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Həmişə şirin dilli olmuşam. Acığlı danışmamışam. Axırda boğaza yığdılar məni yaxşl ki çıxdım o evdən onsuzda o evidə qızının adına keçirdiblər biz havada qalırdıq elə bil kirayədə qalırdıq yoldaşımın bütün pulun qaynanam baldızım alıb yeyirdi. Siz necə oldu rusya da yaşayırsız?
Senalh oğlu ola ola qizinin üsdüne evi keciribler yoldasin niye ele seye göz yumub men olsa birgun qalmaram ele qaynana yanda

Tüm sayfalar yüklendi.