Bacak ağrısı

• Konbuyu başlatan Merver
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merver tarafından oluşturulan Bacak ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 923 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bacak ağrısı
Konbuyu başlatan Merver
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...
M

Merver

Guest
Kızlar merhaba 21 haftalık hamileym üç gündür bacaklarım çok ağrıyor gece agrısına uyanıyrm uyuyamıyrm böle olan varmı kalsiyum eksikliği falan diyolar başına böle bişey gelen varmı acaba hamilelikden mi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 21 haftalık hamileym üç gündür bacaklarım çok ağrıyor gece agrısına uyanıyrm uyuyamıyrm böle olan varmı kalsiyum eksikliği falan diyolar başına böle bişey gelen varmı acaba hamilelikden mi
Çok kötü uyku uyutmaz bilirim magnezyum kullan cnm sade soda tüket bide dizden aşagı soguk su tut uyumadan dolaşımı artırır rahat edersin aynı haftalarda ben çok cektim ondan

M

Merver

Guest
Çok kötü uyku uyutmaz bilirim magnezyum kullan cnm sade soda tüket bide dizden aşagı soguk su tut uyumadan dolaşımı artırır rahat edersin aynı haftalarda ben çok cektim ondan
Evet canım o kadar çok agrıyorki tüylerim diken diken oluyor agrının şiddetinden😑söylediklerini deneyim inşlah hemen geçer senin ne kadar sürdü bu agrılar canım

M

Merver

Guest
Evet çok fena agrıyor tüylerim diken diken oluyor şiddetinden 😑 söylediklerini yapıcam inşalh hemn geçer canım senin ne kadar sürdü bu ağrılar

...

Moderator
Mod
rank
Bendede var canım doktor magnezyum verdi

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim bendede o agrilar var her gece krap kimi bacagimdan tutuyor 35 haftaliyx biz ama kendimo hamile bildim bileli var agiri sen doktoruna de sana kalsiyum maqnezum vitamini yazsin biraz hafifliyor Allah yardimcin olsun😊😘

M

Merver

Guest
Evet canim bendede o agrilar var her gece krap kimi bacagimdan tutuyor 35 haftaliyx biz ama kendimo hamile bildim bileli var agiri sen doktoruna de sana kalsiyum maqnezum vitamini yazsin biraz hafifliyor Allah yardimcin olsun😊😘
Saol canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah😘 doktora gidince söyliycem artık gündüz pek agrımıyordu gündüzde agrımaya başladı

Tüm sayfalar yüklendi.