Bacak ağrısı

• Konbuyu başlatan Merver
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merver tarafından oluşturulan Bacak ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 923 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bacak ağrısı
Konbuyu başlatan Merver
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Canım ilk defa başıma böle bişey geldi korktum açıkcası agrının sebebini bilmediğim için ilk hamileliğimde hiç böyle bişey olmamıştı
Bendede diğer hamileliklerimde hiç olmadı.Ama bunda gece uykularım kaçıyor ağrıdan.sabaha karşı uykuya dalıyorum.Magnezyuma başladım bu sakşam bakalım ne olur.Doktorum kullan geçer dedi canım.

...

Moderator
Mod
rank
İnşallah geçer canım 😊 bu magnezyumu neye göre veriyo doktor kan tahlilimi yapılıyor
Amin canım.Kan tahlili yapmadılar.Ağrım olduğu için verdi canım.Bu gece içtim biraz farketti sanki.Daha az ağrım oldu.Devam edicem inşaAllah.🤗

M

Merver

Guest
Amin canım.Kan tahlili yapmadılar.Ağrım olduğu için verdi canım.Bu gece içtim biraz farketti sanki.Daha az ağrım old
Amin canım.Kan tahlili yapmadılar.Ağrım olduğu için verdi canım.Bu gece içtim biraz farketti sanki.Daha az ağrım oldu.Devam edicem inşaAllah.🤗

Ne güzel canım inşlh tamamen geçer 😊ben hiç uyuyamadım bugün butün gece agrıdı bide kollarımdada var hafiften agrı korkuyrm valla kötü bişey olcak diye bian önce randevu alıp görünmem lazım

...

Moderator
Mod
rank
Amin canım.Sende endişelenme canım bişey yoktur inşaAllah.Büyük bir ihtimal sanada magnezyum verir doktorun.🤗

Tüm sayfalar yüklendi.