Bndede vardı canm ya Neler yapıyordunuz.Uykuya geçmek biraz zor oluyor çünkü 🙂
B Baby Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 167 30 Mayıs 2021 #11 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bndede vardı canm ya Genişletmek için tıkla ... Neler yapıyordunuz.Uykuya geçmek biraz zor oluyor çünkü
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bndede vardı canm ya Genişletmek için tıkla ... Neler yapıyordunuz.Uykuya geçmek biraz zor oluyor çünkü
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 30 Mayıs 2021 #12 Baby' Alıntı: Neler yapıyordunuz.Uykuya geçmek biraz zor oluyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktorum magnezyum yazdı ondan sonra rahat uyuyabildim
Baby' Alıntı: Neler yapıyordunuz.Uykuya geçmek biraz zor oluyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Doktorum magnezyum yazdı ondan sonra rahat uyuyabildim
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 707 30 Mayıs 2021 #13 Yeşim kuzey' Alıntı: Geçmiş olsun canim benimde kasılmalarım kampların çok oluyordu ben magvital kullandım iyi geldi bı kan tahlili iste bakalim ne çıkacak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım. Valla hepsi çok iyi çıktı tahlillerim yine devam ediyorum magvital e 7 sinde gitcem hala gecmedigini söylicem bakalım ne dicek
Yeşim kuzey' Alıntı: Geçmiş olsun canim benimde kasılmalarım kampların çok oluyordu ben magvital kullandım iyi geldi bı kan tahlili iste bakalim ne çıkacak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım. Valla hepsi çok iyi çıktı tahlillerim yine devam ediyorum magvital e 7 sinde gitcem hala gecmedigini söylicem bakalım ne dicek
A Acemi anne Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 125 13 Haziran 2021 #14 Baby' Alıntı: Kızlar gebelikte huzursuz bacak sendromu yaşayanınz var mi? Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin
Baby' Alıntı: Kızlar gebelikte huzursuz bacak sendromu yaşayanınz var mi? Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin