BACAK VE KOLLARDA ÇATLAK OLUŞUMU YERİNE MORLUK

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan BACAK VE KOLLARDA ÇATLAK OLUŞUMU YERİNE MORLUK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı BACAK VE KOLLARDA ÇATLAK OLUŞUMU YERİNE MORLUK
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar 20 haftadan sonra Normalde çatlak olur değil mi Ama ben de tam tersi morluk var yani damarlarım morarmış bayağı morarmış mesela kızım da çatlak vardı Ama bunda çok değişik ağrıyor ellediğimde sizce ne olabilir yaşayan gören var mı 2 hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar sabredemedim size sorayım dedim sizce ne olabilir resim atacaktım ama biliyorsunuz ki biz burada çok şey gördük erkeklerin girdiğini bizi işlettiğini gördük duyduk O yüzden resim atamam sadece fikirlerinizi alabilir miyim

Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, öncelikle geçmiş olsun. 20. haftadan sonra çatlaklar yaygın olsa da senin yaşadığın durumun farklı olması endişe verici.

Bu tür ani ve belirgin morluklar ve ağrı, damarlarda bir tıkanıklık veya kanama belirtisi olabilir. Gebelik vücutta pek çok değişikliğe neden oluyor ama bu durumun bir doktor tarafından değerlendirilmesi çok önemli. Kontrolüne kadar beklemeden, en kısa sürede bir sağlık kuruluşuna başvurmanı öneririm. Doktorun gerekli muayeneyi yapıp nedenini net olarak söyleyecektir. Kendini yıpratma, sağlığın her şeyden önemli.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.