Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler anneler uzun zamandır yoktur telefonum kırıldı şuan da eşimin telefounh alarak yazıyorum size 1 haftadır Kayra çok hasta yemek yemiyor zar zor ishal gecemiz gündüzümüz yok aniden ağlıyor doktor bağırsak enfeksiyonu geçiriyor dedi geçen hastanede yattık serum vs taktılar 3 gündür ateşi var sürekli 38,5 dan aşağı düşmüyor şuan yine hastanedeyiz . Sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin birde bu ishal için patates yapıp veriyorum ama kesmiyor başka ne yedirebilirim..
Vermiyorum canım bal hiç yemedi . Doktor şimdi kaka tahlili istedi kayranın yapmasını bekliyoruz evde dışarıdan bir ley yedi mi dedi ki yedi çiğköfte yedi zaten ondan sonra oldu doktor ona bağlı olamuş olabilir dedi bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi canım bayram Haftaya çarşamba şimdi işte bu cumartesi pazar eşimin memleketine geçeceğiz Biz bayrama oradayız bayramın 3 veya 4cu günü de tekrar Çankırı'ya döneceğiz iki günlük süre zarfında işte Evleri Ben gene toplayıp valizimi hazırlayıp Bu sefer de kendi memleketime geçeceğim aşırı derecede bir yoğunluk Şu an bakalım nasıl olacak
Düğün oldu mu canım bitti mi
Hayırlı günler anneler uzun zamandır yoktur telefonum kırıldı şuan da eşimin telefounh alarak yazıyorum size 1 haftadır Kayra çok hasta yemek yemiyor zar zor ishal gecemiz gündüzümüz yok aniden ağlıyor doktor bağırsak enfeksiyonu geçiriyor dedi geçen hastanede yattık serum vs taktılar 3 gündür ateşi var sürekli 38,5 dan aşağı düşmüyor şuan yine hastanedeyiz . Sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin birde bu ishal için patates yapıp veriyorum ama kesmiyor başka ne yedirebilirim..