Kızlar 36+2 haftalık hamileyim 23 gün var doğuma dün gece birden ateş bastı basım döndü midem bulandı sürekli tuvalete gidip geldim sabaha kadar basım dönüyor çok fazla bir an düşüp bayilicam zannettim bir andan midem yanıyor eşimde isteydi tek başıma napacagimi bilemedim Saat 2 den Sabah 5 e kadar böyle dolaştım evde soda içtim süt içtim geçmedi ağrım içimde sanki alevler yanıyordu sonra gittim soğuk suyu açtım yüzüme döktüm enseme döktüm biraz rahatladım sonra uyuyakalmistim yani çok korktum bu bir haftadır çok aşırı derecede yorgunluk var baş dönmesi var neden acaba ilk kızım 36 haftalık doğdu inşallah buda zamanında doğar içimde hep bir korku var
cevaplarsanız çok makbule geçer gerçekten doğum belirtileri neler yani merak ettim
çünkü ilk kızımda hiç sancı yoktu af edersiniz tuvalette biraz nişan leke gördüm hemen hastaneye gittim 6 cm açılma vardı bende o yüzden hep bakıyorum leke geldimi diye ya gerçekten hep içimden ağlamak istiyorum ve ağlıyorum bir an önce günü gelsin ve doğurmak istiyorum keşke gözüm açıp kapatıp herşey bitse doğurmuş olsam korkuyorum dogurmaktan ilk gebeligimde böyle şeyler hiç olmadı rahattım bunda içimde hep korku var hep ağlıyorum son bir kaç gündür kusura bakmayın ya içim çok dolu daha çok şeyler var rahatlamak istedim az da olsa