Sorum var Bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nidanın Annesi tarafından oluşturulan Bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,332 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakar misiniz
Konbuyu başlatan Nidanın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nidanın Annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
E nabizda ikili tarama sonucu çıkmış down sendromu yazıyor ama referans değeri yazmiyo sizlerdede öyle mi
E nabız detay vermez canm testi yaptırdığın hastanenin sana sonuç kağıdı vermesi lazım orda alt üst değerler yazar çıkan sonuca bakılarak değerlendirilir. Bu gibi testler net sonuç vermiyor ki ihtimal üzerine sonuç veriyor kesin down sendromu demek doğru değil

Nidanın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İkili test (PAPP+A SERBEST /TOTAL BT HCG)
DEGER NORMAL,> YAZYO BENDE kagdmi sekreterden almstm belki bakilan seyin adidir o down sendrmna bakyolqrya oyuzden testin adidir belki
İşte bende e nabizda değer falan yazmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tarama testinin sonucuna doktorun bakması lazım daha iyi bilgi alırsın
Teşekkür ederim

Son düzenleme:

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
size hekiminiz söyler ne olduğunu, enabız"da ayrıntılı yazmaz. ben ikili testi yaptırdığımda enabızda görmemiştim(özelde yaptırmıştım gerçi belki ondam görmemişimdir, bilemedim şimdi) doktorumu aramıştım o bana değerleri izah etti ve bir sıkıntı olmadığını söylemişti. bence doktorunuz ile görüşün.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar