Bakarmisiniz detayli ultroson

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bakarmisiniz detayli ultroson başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,394 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz detayli ultroson
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlar bn 18hftalikken doktorum bana detayli icin tarih verdi ve 9subat tarihine verdi simdi benim detayli ultrison icin siram var ben yine sira almalimiyim osaate yakin yada kac dkk suruo detsyli

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canlar bn 18hftalikken doktorum bana detayli icin tarih verdi ve 9subat tarihine verdi simdi benim detayli ultrison icin siram var ben yine sira almalimiyim osaate yakin yada kac dkk suruo detsyli
Cnm özel doktora gittiyesen 9 şubata randevu alır gidersin.. yani bildiğim en az 20 dakika bulur detaylı ultrason

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Direk detayliya girince doktorami gosteryoruz bana oyke demisti cunku detayliya grince bana goster diye sira almam gerekmez bidaha dimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm özel doktora gittiyesen 9 şubata randevu alır gidersin.. yani bildiğim en az 20 dakika bulur detaylı ultrason
Canim devlette verdiler bna sira

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Direk detayliya girince doktorami gosteryoruz bana oyke demisti cunku detayliya grince bana goster diye sira almam gerekmez bidaha dimi

Canim devlette verdiler bna sira
Detayliyı yapan doktor ile senin rutin kontrolune giren aynı doktor ise sıra almana gerek yok ama ikisi farklı doktor ise sıra almana gerek var çünkü detaylı sonucu bile olsa sonuca gore birde kendi ultrasonda muayne ediyor kuzum

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Farkliysa doktor canim kadin dogumdanda al istersen

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Detayliyı yapan doktor ile senin rutin kontrolune giren aynı doktor ise sıra almana gerek yok ama ikisi farklı doktor ise sıra almana gerek var çünkü detaylı sonucu bile olsa sonuca gore birde kendi ultrasonda muayne ediyor kuzum
Ewet canin ozmn aliyim sira ben

Farkliysa doktor canim kadin dogumdanda al istersen
Doktor farkli ama randevu almadan kapisini tiklatip girsem goatersem birs y olumuki cunki ogune sira yok sira hep dolu

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Doktor farkli ama randevu almadan kapisini tiklatip girsem goatersem birs y olumuki cunki ogune sira yok sira hep dolu
Sonuç göstermek için randevu yada sıra almana gerek yok kapıyı tıklatıp sonuç göstericem der gösterirsin canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Canım doktorun sana Sonic ile gelince birde ben muayne edecem dedi mi bak banada doktorum böyle dedi sonucunu getir diye bende muayne edecem dedi onun için elinde sonuç bile olsa oraya randevu alıp kayıt actirman lazım. Ben mesela öyle yapıyorum doktorum ayriyetten sonuça bakıp bana açıklama yapıyor ve yeniden kendi muayne ediyor ama eğer sadece sonuca bakacaksa direk kapıyı tıklatıp gir

Son düzenleme:

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Almana gerek yok ben tekrar almadım sıram gelince girip yaptırdım sonra kendi doktoruma gösterdim 15 20 dk sürüyor en fazla normal ultrasonla aynı yapılıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar