Sorum var Bakarmısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Bakarmısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,205 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız kızlar
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yapalı 4 hafta 1 gün oldu göğüsümden emiziriyorum bir hafta felan önce göğsümde küçük bi şişlik hissettim annem yanımdaydı ona söyledim önce çok korktu sonra eliyle azıcık sıktı ve küçük bi patlama sesi geldi ve yok oldu. 3. 4 gün sonra baktığımda yine aynı yerde vardı onuda eliyle bakınca paltadı dağıldı yok oldu şimdi yok ama beni çok endişelendirdi internetde felan bakınca kötü şeyler yazılıyor içim karalıyor nefes alamıyorum sanki. Böyle bişey yaşıyan yada duyan oldumu bebeyim daha küçük sütü fazla ememiyor ondanmı yoksa başka bişey ola bilirmi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğum yapalı 4 hafta 1 gün oldu göğüsümden emiziriyorum bir hafta felan önce göğsümde küçük bi şişlik hissettim annem yanımdaydı ona söyledim önce çok korktu sonra eliyle azıcık sıktı ve küçük bi patlama sesi geldi ve yok oldu. 3. 4 gün sonra baktığımda yine aynı yerde vardı onuda eliyle bakınca paltadı dağıldı yok oldu şimdi yok ama beni çok endişelendirdi internetde felan bakınca kötü şeyler yazılıyor içim karalıyor nefes alamıyorum sanki. Böyle bişey yaşıyan yada duyan oldumu bebeyim daha küçük sütü fazla ememiyor ondanmı yoksa başka bişey ola bilirmi
Öncelikle patlatmak yerine masaj yap canım onlar sütten kaynaklı bezeler . Endişe edilecek hiç bir şey yok yanı korkma

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle patlatmak yerine masaj yap canım onlar sütten kaynaklı bezeler . Endişe edilecek hiç bir şey yok yanı korkma
Çok sağol canım dünden beri buraya yazsammı yazmasammı diye terreddüt ediyorum ya yazarsam kötü bişey derler diye🥺 içimi rahatlattın çok teşekkür ederim bide arada iki gösümede iyne batar gibi oluyor acaba yakında adet ola bilirmiyim o yüzden ola bilirmi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O
Çok sağol canım dünden beri buraya yazsammı yazmasammı diye terreddüt ediyorum ya yazarsam kötü bişey derler diye🥺 içimi rahatlattın çok teşekkür ederim bide arada iki gösümede iyne batar gibi oluyor acaba yakında adet ola bilirmiyim o yüzden ola bilirmi
O sütten dolayı birtanem yani süt dolduğu için oluyor daha yeni olduğu için bebeği emzirme sürelerime göre sütünde artış olacak o onun göstergesi ve göğsünün sizladığında ilk işin mimiği emzirmek olsun o zaman ağrı sızı kalmaz ❤️

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Canım bidaha çıkarsa bence bi doktora görün yani her ihtimale karşı

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Ayyy çok geçmiş olsun canım sende sütten dolayı beze çıkmış yengemdede vardı cnm merak etme kalıcı bisey değil...

Tüm sayfalar yüklendi.