Sorum var Bakarmısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Bakarmısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,205 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız kızlar
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yapalı 4 hafta 1 gün oldu göğüsümden emiziriyorum bir hafta felan önce göğsümde küçük bi şişlik hissettim annem yanımdaydı ona söyledim önce çok korktu sonra eliyle azıcık sıktı ve küçük bi patlama sesi geldi ve yok oldu. 3. 4 gün sonra baktığımda yine aynı yerde vardı onuda eliyle bakınca paltadı dağıldı yok oldu şimdi yok ama beni çok endişelendirdi internetde felan bakınca kötü şeyler yazılıyor içim karalıyor nefes alamıyorum sanki. Böyle bişey yaşıyan yada duyan oldumu bebeyim daha küçük sütü fazla ememiyor ondanmı yoksa başka bişey ola bilirmi
Salam bacı necesen ola bilərmi kutu yemeyi verirsen sütun qalır ama sütü içir sora yemek dalınca ver hekimler mənə elə etməyi demişdilər süt yığılıb onunda şişkinliyi ola biler menimde balaca çox ağlayır deyirdim sene mende yemek başladım hem ana sütü hemde yemek verirəm kutu yemeyi

yasemin doğru

Kayıtlı Üye
rank
Süt bezesi olmuş 😊
Bol bol emzırırsen kendı kendine dağılıyo o, kalıcı degıl yani düzeliyor..
Bebek emmiyo yada ememiyo demeyın annesi o daha minik😊 çok çabuk yorulabılıyolar, siz bol bol emzırın ki hem size hemde miniğe faydası olsun..
Rabb'im analı babalı büyütsün 😊

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Salam bacı necesen ola bilərmi kutu yemeyi verirsen sütun qalır ama sütü içir sora yemek dalınca ver hekimler mənə elə etməyi demişdilər süt yığılıb onunda şişkinliyi ola biler menimde balaca çox ağlayır deyirdim sene mende yemek başladım hem ana sütü hemde yemek verirəm kutu yemeyi

Salam can yox qutu yeməyi vermirəm öz südüm görür hələ çox qalır onçün deyəsən süd yığılır belə olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım çıkmaz biadaha ama bidahaki çıkışında doktoruna danış . canım benim inşallah iyi ol hep bebişide öp yerime💕😘👼👼
İnşallah🤲. baş üstüne öperim canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🌹🌹🌹

İnşallah canım çıkmaz biadaha ama bidahaki çıkışında doktoruna danış . canım benim inşallah iyi ol hep bebişide öp yerime💕😘👼👼
İnşallah🤲
Süt bezesi olmuş 😊
Bol bol emzırırsen kendı kendine dağılıyo o, kalıcı degıl yani düzeliyor..
Bebek emmiyo yada ememiyo demeyın annesi o daha minik😊 çok çabuk yorulabılıyolar, siz bol bol emzırın ki hem size hemde miniğe faydası olsun..
Rabb'im analı babalı büyütsün 😊
Allah razı olsun canım🤲🌹😘 haklısın
. baş üstüne öperim canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🌹🌹🌹

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Salam can yox qutu yeməyi vermirəm öz südüm görür hələ çox qalır onçün deyəsən süd yığılır belə olur

İnşallah🤲. baş üstüne öperim canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🌹🌹🌹

İnşallah🤲

Allah razı olsun canım🤲🌹😘 haklısın
. baş üstüne öperim canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🌹🌹🌹
Hede öz ana sütunu niye vermirsenki ana sütü vitaminlidi xesdeliyin qarşısını alır men seher axsam kutu verirəm 30 qrm qalan vaxtları ana sütü ay baci

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Hede öz ana sütunu niye vermirsenki ana sütü vitaminlidi xesdeliyin qarşısını alır men seher axsam kutu verirəm 30 qrm qalan vaxtları ana sütü ay baci
Can səf başa düşürsən deyirəm ana südü verirəm qutu yeməyi yox sadecə öz südümdən verirəm mən başqa heçnə vermirəm. Sən niyə qutu yeməyi verirsənki südün azdığ eliyir?

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Can səf başa düşürsən deyirəm ana südü verirəm qutu yeməyi yox sadecə öz südümdən verirəm mən başqa heçnə vermirəm. Sən niyə qutu yeməyi verirsənki südün azdığ eliyir?
Heee onda niye sütun yığılır döşüne tez tez içir bacı yığılıb qalmasın ağlamağı dayanmadı ay baci bir seher verirəm bide axşam oda ağlayanda ondan sona sakitləşib maşallah olsun kakasida narmalidi bayaq su çıxırdı duru su indi normal düşdü sutum var oda çox durdu ayran kimid

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Heee onda niye sütun yığılır döşüne tez tez içir bacı yığılıb qalmasın ağlamağı dayanmadı ay baci bir seher verirəm bide axşam oda ağlayanda ondan sona sakitləşib maşallah olsun kakasida narmalidi bayaq su çıxırdı duru su indi normal düşdü sutum var oda çox durdu ayran kimid
Bilmirəm can birini əmizdirəndə obirindən süd gəlirdi məndə qoymurdum axsın bəlkədə ona görə oldu da şükür yoxdu uşağın nə qarnı var bap balacadı az əmir doyur süddə qalır döşdə. Həəə can yaqin tam doymurmuş oğlun yaxşı eliyirsən nolasıdı ver qoy yesin birazdanda 4 aaydan başdıyır maarketdə aquşalar var meyvə pürələri al az az onlardanda öyrət yesin mən ilk qızıma verdim hələədə hər axşam atası alır bunada öyrədəcəəm

Tüm sayfalar yüklendi.