Sorum var Bakarmısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Bakarmısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,205 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız kızlar
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Doğum yapalı 4 hafta 1 gün oldu göğüsümden emiziriyorum bir hafta felan önce göğsümde küçük bi şişlik hissettim annem yanımdaydı ona söyledim önce çok korktu sonra eliyle azıcık sıktı ve küçük bi patlama sesi geldi ve yok oldu. 3. 4 gün sonra baktığımda yine aynı yerde vardı onuda eliyle bakınca paltadı dağıldı yok oldu şimdi yok ama beni çok endişelendirdi internetde felan bakınca kötü şeyler yazılıyor içim karalıyor nefes alamıyorum sanki. Böyle bişey yaşıyan yada duyan oldumu bebeyim daha küçük sütü fazla ememiyor ondanmı yoksa başka bişey ola bilirmi
Geçmiş olsun kuzum doktora görünmende fayda var

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım nasılsın umut nasıl? Geçti canım şükür bidaha olmadı inşallahda olmaz olursa mutlaka görünücem randevu günüm gelsin kendi doktorumada sorucam inşallah
İyim birtanem bende umutta iyi teyzesi yaramazlık yapıyor büyüyor Rabbim şifa versin gidersen haber ver banada

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
İyim birtanem bende umutta iyi teyzesi yaramazlık yapıyor büyüyor Rabbim şifa versin gidersen haber ver banada
Şükür canım benim her zaman iyi olun inşallah benimkilerde öyle yaramazlar hangisiyle uğraşayım bilmiyorum arada az yaş farklarının olmasının zorluğu buymuş biri ağlayınca diyeride ağlıyor 🤦‍♀️. Tamam canım gidib gelince söylerim sorduğun için teşekkür ederim ❤️🌹😘

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yapalı 4 hafta 1 gün oldu göğüsümden emiziriyorum bir hafta felan önce göğsümde küçük bi şişlik hissettim annem yanımdaydı ona söyledim önce çok korktu sonra eliyle azıcık sıktı ve küçük bi patlama sesi geldi ve yok oldu. 3. 4 gün sonra baktığımda yine aynı yerde vardı onuda eliyle bakınca paltadı dağıldı yok oldu şimdi yok ama beni çok endişelendirdi internetde felan bakınca kötü şeyler yazılıyor içim karalıyor nefes alamıyorum sanki. Böyle bişey yaşıyan yada duyan oldumu bebeyim daha küçük sütü fazla ememiyor ondanmı yoksa başka bişey ola bilirmi
Korkma canm kötü bir şey olsa patlamaz beze gibi durur emzirdikçe onlar geçer sen patlatma masaj yap sıcak suyla ov kaybolur

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Şükür canım benim her zaman iyi olun inşallah benimkilerde öyle yaramazlar hangisiyle uğraşayım bilmiyorum arada az yaş farklarının olmasının zorluğu buymuş biri ağlayınca diyeride ağlıyor 🤦‍♀️. Tamam canım gidib gelince söylerim sorduğun için teşekkür ederim ❤️🌹😘
Rica ederim canım nedmek ♥️

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Bilmirəm can birini əmizdirəndə obirindən süd gəlirdi məndə qoymurdum axsın bəlkədə ona görə oldu da şükür yoxdu uşağın nə qarnı var bap balacadı az əmir doyur süddə qalır döşdə. Həəə can yaqin tam doymurmuş oğlun yaxşı eliyirsən nolasıdı ver qoy yesin birazdanda 4 aaydan başdıyır maarketdə aquşalar var meyvə pürələri al az az onlardanda öyrət yesin mən ilk qızıma verdim hələədə hər axşam atası alır bunada öyrədəcəəm
He bacı mende biri yedirende biri axır 🤣eski qoyuram usdum eləcə süt olur he alacam her gedende maqazinde öz başıma dasiram onu alacam bunu lacam deyə deyə🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Nasıl canım şimdi iyimisiin

Tüm sayfalar yüklendi.