Sorum var Bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cemile N♡N♡C tarafından oluşturulan Bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 769 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız
Konbuyu başlatan Cemile N♡N♡C
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cemile N♡N♡C

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Ola bilər can uji az qalıb mende ağrıyırdı vaginam
Hə canım 1cidə doğuş günüdə buna oxşar hiss var idi qorxdum lap axır günlər ağ axıntımda çoxalıb hərəkətliliyidə çoxdu qarnımın aşağısıda yara kimidi ayırd edə bilmirəmki nə nədi eləbil ilk hamiləliyimdi😂

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Eyni menim hamilkimidi sende sağ salamat qutalsan
İnanki hamiləliyin narahatçılığı üstünədə ağır soyuqdəymə xəstəliyi o qədər yorduki məni bədənimi doğuşu necə edəcəm heç bilmirəm çox sağol canım mənim inşallah🙏♥️
Hazırda ölkədə ağırınnan xəstəliklər yayılıb böyükdən kiçiyə hamı tutur sistemsiz düzəlmirlər heç kim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam hanımlar 34 haftadayım vajinam yara gibi qarib hiss var bende doğuma az kaldı diyemi böyle acaba kaç gündü çok kötü hastalandım krip öskürük kaldı ondanda ola bilirmi
Yara gibi derken yani tam olarak açar mısın canım kelimeyi acıyor mu yani

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Eyni menim hamilkimidi sende sağ salamat qutalsan
İnanki hamiləliyin narahatçılığı üstünədə ağır soyuqdəymə xəstəliyi o qədər yorduki məni bədənimi doğuşu necə edəcəm heç bilmirəm çox sağol canım mənim inşallah🙏♥️
Hazırda ölkədə ağırınnan xəstəliklər yayılıb böyükdən kiçiyə hamı tutur sistemsiz düzəlmirlər heç kim
Doğuma bir hefde qalmış mende xede oldum oskurme qirip indi uşaq olan bir hefdedi yene üsdüme qayıdıb senden uzaq ölürəm qoxuram uşaqa yoluxar

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Doğuma bir hefde qalmış mende xede oldum oskurme qirip indi uşaq olan bir hefdedi yene üsdüme qayıdıb senden uzaq ölürəm qoxuram uşaqa yoluxar
Vay vay qarşısını al keçməsin bircə uşağa ana qarnında ayrı dərddi bu xəstəlik belə ayrı vallah bacı sənnən bir söz soruşum 2 gündü mənə beldən doğum sancısı kimi sancı gəlib gedir tutub buraxır eləbilki səndədə olurdu belə?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yara gibi derken yani tam olarak açar mısın canım kelimeyi acıyor mu yani
Evet canım acı gibi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Vay vay qarşısını al keçməsin bircə uşağa ana qarnında ayrı dərddi bu xəstəlik belə ayrı vallah bacı sənnən bir söz soruşum 2 gündü mənə beldən doğum sancısı kimi sancı gəlib gedir tutub buraxır eləbilki səndədə olurdu belə?

Evet canım acı gibi
Ya anladım canım doktora danışın peki

Sona

Kayıtlı Üye
rank

Evet canım acı gibi
He bacii valah ayibdi söylemesi insanın popom qopurdu elebil belim qarnim uzulirdu sancidan get gede mende edeyqeler yaxsinlasdi bilmdimki doğuram

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar