Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bak kızım çok gülüyor poposuna vurunca ay bir de cilveli gülüşü var ellerini yumruk yapıp sağa sola dans eder gibi sallanıyor uyuyor çok sıkılıyorum
Merhaba kizlar iyi akşamlar! Ben 40 haftamin icerisindeyim ve hala dogum belirtileri yok, 23u 9 ayimi tamamladim, sizler kaç haftanizda yaptiniz normal dogumu? Gercekten gun gectikce korkuyorum neden boyle gecikti diye
40+6 ve suni sancı ile geldi oğlum. Bende de belirti yoktu sancı yoktu zaten artık son gün oluyor ve suni ile alıyorlar benim dört santim açıklık vardı son iki hafta
Merhaba kizlar iyi akşamlar! Ben 40 haftamin icerisindeyim ve hala dogum belirtileri yok, 23u 9 ayimi tamamladim, sizler kaç haftanizda yaptiniz normal dogumu? Gercekten gun gectikce korkuyorum neden boyle gecikti diye