Bakım

• Konbuyu başlatan Fethiye
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fethiye tarafından oluşturulan Bakım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 829 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakım
Konbuyu başlatan Fethiye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik
F

Fethiye

Guest
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum 2,5 aylık gebeyim yüzüme cilt bakımı yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varmı sizce uygunmu

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum 2,5 aylık gebeyim yüzüme cilt bakımı yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varmı sizce uygunmu
Yuzune dogal natural bio urunler kullanilsa bile cihazlarla devam ediliyor ki bildigim kadariyla kimyasal seyler suruyorlar yuzune.. daha sonrasindada cihaz uygulamasi yapiliyor.. rahim ve karin bolgesinde olmadigi icin bu tarz uygulamalar uygun olur mu bilmiyorum doktorunuz ve bu islemi yapanlar daha net bir bilgi verecektir onun disinda işin gibi kizil otesi işinlarin hormonlari etkiledigini biliyorum.. hormonlarinizda suan sizin icin ve bebeginiz icin cok onemli aslinda riskli bir soru.. kesinlikle iyice arastirmadan herhangi bir sonuca varmayin.. ozellikle bebeginiz icin :)

Tüm sayfalar yüklendi.