Çok iyi valla eşimde tıraş olduğunda yada şık bir kıyafet giydiğinde onu övmem o aynanın karşısına geçer kurban olurum kendime maşallah çok yakışıklıyım der bana bakarak söylüyor tabi bende kahkahalar atarak Allah'ım seni sana bağışlasın derimValla ben aynanın karşına geçerim vallahi maşallah bana 2 çocuk doğurdum hala taş gbiyim derim eşim gene başladı derinsan önce kendisini sevecek herkesin kusuru var onlar 1 tane doğursunda goreyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynn öyle valla kimse kusura bakmasın hem lohusalık döneminde kırk takla atıyor lar bize ne kadar ihtiyacı olduklarının farkındalar. Biz onlardan daha başarılı yız bence onlar çocuk bakamazlar emanet et bebeklerden daha çok onlar ağlarlar yemek vermesen yemek yemezler kendi banyo suyunu bile hazırlamaya aciz olan erkekler var yani . Ayyy kız kendimi biraz daha çok sevdim ne çok iş yapıyormuşuzKim kızarsa kızsın gülüm umrumda degil yanı bak bacım onlar çalışıyorsa bizde evde çalışıyoruz yemek temizlik çocuk ütü sonra onlar yemek yiyor bizde yemek yiyoruz ilişki meselesi gelelim onlar bizle olunca bizle aynı performansı gösteriyoruz yeri gelince bizde onların yaptıgını yapıyoruz ve bizler onlardan daha güzeliz ve degerliyiz kız anda kızsın