Bana akıl verin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar@amine tarafından oluşturulan Bana akıl verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,131 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bana akıl verin
Konbuyu başlatan Bahar@amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Prenseslerim

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne yapacam artık bilmiyorum 9 yıl olacak artık katlanamıyorum kayin peder kaynanamla oturyurm görümce kayin kocama artık ayrılalım diyorum oralı bile olmuyor 3 çocuk yolda ne yapacam
Bende bundan bir yıl öncesine kadar aynı evdeydik ve 9 kişiydik sonra evimi ayırdım ama tabi şuan 3 . çocuk yolda evlilikten birşey anlamadm iki yabancı gibiyiz bizde sürekli kavga tartışma bende ne yapacağımı bilmiyorum 😔ama sorun bizde en başta yapmamız gerekeni en sona bıraktık kimsede suç bulmuyorum

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende bundan bir yıl öncesine kadar aynı evdeydik ve 9 kişiydik sonra evimi ayırdım ama tabi şuan 3 . çocuk yolda evlilikten birşey anlamadm iki yabancı gibiyiz bizde sürekli kavga tartışma bende ne yapacağımı bilmiyorum 😔ama sorun bizde en başta yapmamız gerekeni en sona bıraktık kimsede suç bulmuyorum
Ah canim bizde oyleyiz aileyle yasayinca daha birbirimizi tanimadan soguduk sendede bole olmus demek

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne yapacam artık bilmiyorum 9 yıl olacak artık katlanamıyorum kayin peder kaynanamla oturyurm görümce kayin kocama artık ayrılalım diyorum oralı bile olmuyor 3 çocuk yolda ne yapacam
Hayatım baştan kabul etmeyecektin adam rahata alışmış nasıl olsa evde büyükler var onlar aileye sahip çıkıyor sorumluluk paylaşılıyor diye rahat Allah yardımcın olsun

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Maddi durumunuz nedir yani kira ödeyecek durumunuz varsa zorla ayrı eve cik canm ev evin üstünede icindede olmuyor allah yardımcın olsn.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardimcin olsun cok zor aileyle yasamak ,senin annen baban ailen varsa onlari devreye sok sen tek basina ayiramazsin ben ayri ev diye evlendim kandirdilar beni evimi ayirmiyolardi ayni gorumce kayin peter on kisi ayni evde bide hepsi cahil insaliktan bihaberdiler zorla ayirdim evimi en son annem ya kizimin evini ayirin yada kizimi geri alicam dedi ,onlarda bakti rezil olcklar insan yuzune cikamicklar sonra ayirdilar ,cogu insan bole bide alistimi hic utanmazlar bi insan seninle yasamk istemiyosazorla yasatmak yuzsuzluktur zulum dur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

8 yil olmus bu gorumce kac yasinda hic buyumedi evlenip gideydi evdemi kaldi
Canım ben cok iyiyim elhamdülillah hatta bi çok kişinin yapmak isteyipde yapamadıgı seyi yaptım babam rahmetli olunca babamın evinin üzerine ev yaptım kaynanam baska ilçede ben baska ilçedeyim. Annemle kız kardeşimle beraber yasayıp gidiyoruz bi evli gibi. Eşimde cok iidir hepinize böle eşler nasip etsin rabbim. Kaynanamlarda cok iidir oba ragmen uinede onlarla yadamak istemezdim ki hos zaten kaynanamın evinin altı bos ama hep der kızımda oğlumda benden uzakta ev kursunlar böle daha tatlı die 🤣doğru kaynanaya uzak olucan hep. Sen postu acan arkadada yazacana bnm mesajın altına yazmıssın yanlıslıkla ☺️ bende sey anlatmak istedim yani en bastan ayrı eve gelin gidilse kocada öle alısır gider. Ailesinin içinden cıkamayan erkeklerinde biraz işine geliyor hani su pahalılıkta varya...

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben cok iyiyim elhamdülillah hatta bi çok kişinin yapmak isteyipde yapamadıgı seyi yaptım babam rahmetli olunca babamın evinin üzerine ev yaptım kaynanam baska ilçede ben baska ilçedeyim. Annemle kız kardeşimle beraber yasayıp gidiyoruz bi evli gibi. Eşimde cok iidir hepinize böle eşler nasip etsin rabbim. Kaynanamlarda cok iidir oba ragmen uinede onlarla yadamak istemezdim ki hos zaten kaynanamın evinin altı bos ama hep der kızımda oğlumda benden uzakta ev kursunlar böle daha tatlı die 🤣doğru kaynanaya uzak olucan hep. Sen postu acan arkadada yazacana bnm mesajın altına yazmıssın yanlıslıkla ☺️ bende sey anlatmak istedim yani en bastan ayrı eve gelin gidilse kocada öle alısır gider. Ailesinin içinden cıkamayan erkeklerinde biraz işine geliyor hani su pahalılıkta varya...
Valla yanlis yazmis olabilirim bu uygulamayi henuz tam bi cozemedim ama solediklerinw katiliyom 😊

Tüm sayfalar yüklendi.