Sorum var Bana yardım edin lütfen 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Papatya46 tarafından oluşturulan Bana yardım edin lütfen 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,010 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bana yardım edin lütfen 😔
Konbuyu başlatan Papatya46
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Papatya46

Kayıtlı Üye
rank
Sag Salim kucağına alırsın inşallah canım benim 😍 hayır saçma değil onun yerine bnce Sarı yazma al daha iyi oluyor kimsii sarı sarilik yapar dedi ama bn hala örtüyorm şükür bir şey yok bebek için bez senin ucin hasta Bezi ya da ped rahat sütyen iki tane fln al iki gün kalacaksın ameliyatlisin ince yelek ceket bir şey al kendine canım çorap kağıt havlu normal yüz havlusu al bebek için mendil bebeğe çok bir şey koyma lazim olmuyor bence kundak için iki üç tane müslin koy canım ıslak mendil yürüyüş için ayağına terlik iki tane pijama takımı ve çıkışta öyle gitmek istemzsen kıyafet al yanına canım herşeyin hazırla dursun eksik olanı koyarsın kıyafetleri vs yıka güneşte kurut ütüle çantaya katla koy canım aklıma gelen bunlar suanlik pişik kremi de alblrsim lazım olmuyor da yine de olsun hastane sıcak olur iç çamaşırı bol koy canım
Çok teşekkür ederim sağol Allah razı olsun

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar