Sorum var Baş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İpek'in annesi tarafından oluşturulan Baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baş ağrısı
Konbuyu başlatan İpek'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İpek'in annesi

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
İlk defa 4. Güne girdi baş ağrım gün boyunca devam ediyor bilmiyorum ne zaman geçecek kimler yaşadı günlerce baş ağrısı?
merhaba benim de, 15 haftalık hamileyim bir haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor tansiyonum 10a 5, şekerim yok, migren sinüzit yok, neden olur bu ağrı ve nasıl geçer doğal yollarla, ilaç kullanmak istemiyorum öğlen başladı uyuyana kadar geçmiyor Gebelik haftam 15+1

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
merhaba benim de, 15 haftalık hamileyim bir haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor tansiyonum 10a 5, şekerim yok, migren sinüzit yok, neden olur bu ağrı ve nasıl geçer doğal yollarla, ilaç kullanmak istemiyorum öğlen başladı uyuyana kadar geçmiyor Gebelik haftam 15+1
Ben 25 gündür doğum yaptım benim ilk defa oluyor uyuyunca hicbirseyim yok uyanınca başlıyor yatana kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlık ocağından bı sonuç alamazsan kulak burun boğaz bölümüne mutlaka git canım ihmal etme baş dönmesi var mı sadece ağrı mı
Evet sadece ağrı

Tüm sayfalar yüklendi.