Baş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,167 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baş ağrısı
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MrymCetinkaya

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 16 haftalık gebeyim Bugün ensemde başımın belirli yerlerinde şiddetli olmasada bir baş ağrısı var ve bulantım var parol içmedim limon suyu içsem iyi gelir mi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 16 haftalık gebeyim Bugün ensemde başımın belirli yerlerinde şiddetli olmasada bir baş ağrısı var ve bulantım var parol içmedim limon suyu içsem iyi gelir mi
Limon suyunu tansiyon düşürdüğü için pek tavsiye etmem canım 1 tane parol atmanın bi zararı olmaz karanlık sessiz bi odada uzanmak uyuyabilirsen birazda uyumak iyi gelebilir geçmiş olsun

Ayna

Kayıtlı Üye
rank
Bence ilac hic kullanma benimde oyle oldu surekli uyu ve bol bol su ic canm iyi geliyo ben 1 hafta cektim bas agirisini dr rum ilac yazdim hic yutmadim bol bol su ictim suanda iyim cok sukur sende oyle yap

Tüm sayfalar yüklendi.