Çok üzüldüm canım benim çok geçmiş olsun ,benim tansiyonum çok şükür iyide fakat glikoz düşük cikdi birde feritin yani demir 8,64 olmuşOluyor canım bazen yürüyüşe çıkıyoruz ablamla dönemiyorum tansiyon düşüklüğünden. Başım dönüyor midem bulantı geliyor aynı anda. Oturup eşimi arıyoruz almaya geliyor. Hamilelikten önce böyle bir durum yoktu tansiyon düşüklüğü çok normal gebelikte. Vitamin takviyesi şart ben de kullanıyorum. Canım eşim de alıştı artık yanına şeker al çikolata al diyor bi yere çıkmam gerekirse ne yapsın adam da korkuyor. Bi kaç ay önce metroda kimse yer vermedi eşim de yanımdaydı aniden beynime ateş çıkmaya başladı. Kış vaktiydi dizlerimin üzerinde düştüm eşim tuttu indirdi Allahtan durağa denk geldik. Hemen oturttu bi şeyler alıp yedirdi falan. Çok uzatmıyım beni gebelikte baya bi etkiledi bu sorun. Tansiyon hep 9 çıkıyor canım benim senin ölçtürdüğünde kaç çıkıyor
2 ayım kalmış sağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah
Siz kaç haftalıksiniz ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya aynen ben de öyleyim ne yapılabilir onu bile bilmiyorum///Ayy canım yarın 37 e gircem o bende de oldu otobüs de bayılıyodum Pazartesi bugünde eşimle dışarı çıktık yine döndü başım otura otura eve geldim 2 oldu bu doktoruma sorcam gidince
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya aynen ben de öyleyim ne yapılabilir onu bile bilmiyorum///Ayy canım yarın 37 e gircem o bende de oldu otobüs de bayılıyodum Pazartesi bugünde eşimle dışarı çıktık yine döndü başım otura otura eve geldim 2 oldu bu doktoruma sorcam gidince