Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu?
J Jala Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 54 19 Mayıs 2021 #1 Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu?
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 19 Mayıs 2021 #2 Jala' Alıntı: Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu? Genişletmek için tıkla ... Normal canım tansiyonun düşüyor olabilir tuzlu kraker falan ye yada kan şekerin düşüyor olabilir dra gittiğinde tahliller yapıldığında öğrenirsin zaten sebebini geçmiş olsun
Jala' Alıntı: Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu? Genişletmek için tıkla ... Normal canım tansiyonun düşüyor olabilir tuzlu kraker falan ye yada kan şekerin düşüyor olabilir dra gittiğinde tahliller yapıldığında öğrenirsin zaten sebebini geçmiş olsun
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 19 Mayıs 2021 #3 Jala' Alıntı: Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu? Genişletmek için tıkla ... Bende de var arada oluyor şekerim düştü için oluyor bnm
Jala' Alıntı: Merhaba kizlar.ben 6+4 haftalik hamileyim,her yataktan kalkinca başım fena dönüyor.normalmi bu? Genişletmek için tıkla ... Bende de var arada oluyor şekerim düştü için oluyor bnm