Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahahahah benim kızım mesela çok emmek istiyordu aslında sütüm yetiyor ama kızım memede kalmak istiyordu eşim de doğal olarak başta acaba süt mü gelmiyor da sürekli emmek istiyor dedi bende yüzüne sıkmıştım bak bakim var mı diye o aklıma geldi bian
Ya benim bebek de gazlı sürekli ağlıyor gördükleri gibi direk dedikleri şey sütun yetmiyo ondan agliyo diyolar var diyorum olmasa çocuk kilo alır mı diyorum yani olmadigini anlarim diyorum bı turlu anlamiyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu aralar çok sık duyuyorum da valla bıktım artık var sütüm yetiyor diyorum yok yok doysaydi ağlamazdi diyolar sanki başka bı sıkıntısı olamaz süt dışında
Ya benim bebek de gazlı sürekli ağlıyor gördükleri gibi direk dedikleri şey sütun yetmiyo ondan agliyo diyolar var diyorum olmasa çocuk kilo alır mı diyorum yani olmadigini anlarim diyorum bı turlu anlamiyolar
Bu aralar çok sık duyuyorum da valla bıktım artık var sütüm yetiyor diyorum yok yok doysaydi ağlamazdi diyolar sanki başka bı sıkıntısı olamaz süt dışında
Shahahha kayrayı doğum etttikten 1 gün sonrs sarılık çıkmıştı ama uxamış sarılık olduğunu kimse anlmamıştı hemşire gelip sanırım sütün yok çocuk sarılık olıyor dedi sütün var mı bakayım deyince göğüsümü sıkmıştı her yere böyle fışkırmıştı bir o kadar mutlu olsam da baya moralim bozulmuştu .