Sorum var Başka kadın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Başka kadın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,654 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başka kadın
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354
Arkadaşk az yiyp kendine araba alıp kendi bekar arabasn alsın o zaman tövbe ya uzak tut eşini o adamdam
Aynen arkadaşım Katılıyorum sana eşini böyle bişey için yönlendiren arkadaştan da hayır gelmez o arkadaşından uzak tut eşine de ayar ver canım öyle şeyin bir mantığı yok yani ne alaka yoldan her geçeni alsın o zaman eşine düşmedi orada bir kere bunu bilmelisin ve gülünecek bir durum değil canım sen önlemini al diye söylüyorum herkes had bilirse sıkıntı olmaz Allahın izniyle sende eşine karşı gereken şekilde davranmalısın ama eşin de davranmalı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen arkadaşım Katılıyorum sana eşini böyle bişey için yönlendiren arkadaştan da hayır gelmez o arkadaşından uzak tut eşine de ayar ver canım öyle şeyin bir mantığı yok yani ne alaka yoldan her geçeni alsın o zaman eşine düşmedi orada bir kere bunu bilmelisin ve gülünecek bir durum değil canım sen önlemini al diye söylüyorum herkes had bilirse sıkıntı olmaz Allahın izniyle sende eşine karşı gereken şekilde davranmalısın ama eşin de davranmalı
Aynen öyle. Böyle bir durumda şahsen ben gülemem post bile olsa gülme emojisi bile atılmamalı yani eşinin yaptığı normal değil çünkü.

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Kız Allah iyiliğini versin emi, çok tatlı ve komik bı kişiliğin var sanırım 🤣🤣🤣 burda konu eşinken öyle birden alakasız bı soru soruyin valla güldürdün beni her postun da gülüyorum 🤣🤣 konu eşinden gamzenin yaşına nasıl geldi ya 🤣🤣🤣
Gamze beni her konuda destekliyo hayat arkadaşım gibi bilmiyom kalbim öyle istedi sordum Gamzemden🥰 evet komik ola bilirim beni tanısan real hayatda benden ayrılamazsın🤗🤩

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kız Allah iyiliğini versin emi, çok tatlı ve komik bı kişiliğin var sanırım 🤣🤣🤣 burda konu eşinken öyle birden alakasız bı soru soruyin valla güldürdün beni her postun da gülüyorum 🤣🤣 konu eşinden gamzenin yaşına nasıl geldi ya 🤣🤣🤣
🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benmi
Anam bismillah 🤣🤣
Gamze beni her konuda destekliyo hayat arkadaşım gibi bilmiyom kalbim öyle istedi sordum Gamzemden🥰 evet komik ola bilirim beni tanısan real hayatda benden ayrılamazsın🤗🤩

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşk az yiyp kendine araba alıp kendi bekar arabasn alsın o zaman tövbe ya uzak tut eşini o adamdam
Bekar diyil ki arkadaşı canm.
Aynen öyle. Böyle bir durumda şahsen ben gülemem post bile olsa gülme emojisi bile atılmamalı yani eşinin yaptığı normal değil çünkü.
Benim gülmeyim size hoş gelmedimi? Hep ağlamak zorundamıyım belki kendimi ovutuyorum gülerken. Ne bileyim kalbimi kırdın çok sağol canm😔

Ne bana normal
Sana normal gibi geliyor biraz tuhfasin seni çözemedim
ne bana normal geliyo ? Tuhfa ne?

Ne bana normal
Sana normal gibi geliyor biraz tuhfasin seni çözemedim
ne bana normal geliyo ? Tuhfa ne?
🤣🤣

Benmi
Anam bismillah 🤣🤣
Noldu sendemi Gamze arkadaşlık anormal bişey mi?

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Eşin başka kadın almış arabasına ve sen gülme emojisi atıyorsun normal değil ?
Benim gülmeyim size hoş gelmedimi? Hep ağlamak zorundamıyım belki kendimi ovutuyorum gülerken. Ne bileyim kalbimi kırdın çok sağol canm😔

Ne bana normal ne bana normal geliyo ? Tuhfa ne?

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Yok kız öyle demedim şaşırdım

Tüm sayfalar yüklendi.