Baskı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan Baskı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,370 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baskı
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hilal:)

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben geçen gittim hastaneye doktor vajinada baskı ve dolgunluk normal değil dedi bana zaten acilmam ve erken doğum riski çıktı üstüne bide kanama senin de öyle olacak diye bir şey yok ama yinede bı git için rahat eder en azından
Geçmiş olsun sen kaç haftaliksin ben geçen salı gittim kontrle bir sıkıntı yok dedi işte 2 gündür de böyle biraz dinleneyim geçmese birdaha gideyim bakayım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kişiye göre değişir belki ama benim sürdü malesef umarım sizde sürmez ☺️
İnslahhh

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun sen kaç haftaliksin ben geçen salı gittim kontrle bir sıkıntı yok dedi işte 2 gündür de böyle biraz dinleneyim geçmese birdaha gideyim bakayım

İnslahhh
Kuzum ben şuan 28 oldum geçen hafta kontrilde hiç bir sıkıntım yoktu 2 gün önce abi baskı sızlama ve bir gün sonra kanama ile açılma başladı erken doğum riski çıktı bir anda anlamadık

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben şuan 28 oldum geçen hafta kontrilde hiç bir sıkıntım yoktu 2 gün önce abi baskı sızlama ve bir gün sonra kanama ile açılma başladı erken doğum riski çıktı bir anda anlamadık
Hadi ya demek böyle şeyleri ciddiye almak lazım Allah korusun herşey olabiliyr ben birazdaha kendimi gozetleyim olmasa gideyim

Bende 4 aylık hamile benimde baskı ve ağırı oluyo karnımda belğime kadr vuryo
Geçmiş olsun bakalım nolcak ıslah normaldr

Bu arada benim ilki sezeryandi açılma söz konusu olurmu acaba

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hadi ya demek böyle şeyleri ciddiye almak lazım Allah korusun herşey olabiliyr ben birazdaha kendimi gozetleyim olmasa gideyim

Geçmiş olsun bakalım nolcak ıslah normaldr

Bilmiyorym kuzum benim ilk gebeliğim ben ilk gün vajinal sızlama baskıyı cididye almadın 3 saat ağrı cekemme rağmen sonuç erken dkgum riksi ve açılma

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
20 haftalık gebeyim makata ve vajimanda aşırı baskı var canım çok acıyor ayakta durmak kabus gibi normalmi bu
Bnde 19+4 üm bi baskı oldu bnde de sonrası lekelenme. Progestanın yüksek dozda ignesini yaptı bna doktor. Rahmin rahatlasın dedi bebek baskı yapıyormuş. Bnce git bir görün. Geçmiş olsun :)

Tüm sayfalar yüklendi.