Sorum var Bayram da neredesini kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Bayram da neredesini kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,317 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bayram da neredesini kizlar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bayramda napiyosunuz ?
Nereye gidiyorsunuz ?
Neler yapiyorsunuz ?
Biz ramazan bayramın da kahvaltıya kayınvalidemlere gidiyoruz, yiyip içtikten sonra orda gezip ordan annemlere geçiyoruz akşama kadar takılıp eve geçiyoruz ☺️ mesafe yakın olunca böyle oluyor🤗 kurbanda da kahvaltıya annemlere gidiyoruz et dağıtımı işler bitince kayınvalideme geçiyoruz 🤣☺️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Nereye gidiyorsunuz ?
Neler yapiyorsunuz ?
Evde olsaydım kaynanamlara giderdim ama zaten şimdi ordayım😢😂😂😂, bayram da burda olucaz eşimin amcası muhtar olduğu için Bayram yemeği yapacaklar camideki herkes buraya gelecek yemek yiyip gidecekler 😱😀 akşama doğru annemlere gideriz belki, ve aylardır beklediğim an geldi bayramın ikinci günü evime tekrar taşınıyorum çok şükür temizlik sonra düzeltme ve yerleşme olucak ayy Bayram hemen gelse keşke 🙏😘😂😂😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aman ha sakın sakin sakin davran bayram diye çok hareketlenme. Kayra bey bayram şekeri niyetine sürpriz yapmasın 😂😂😂😂
Herkes öyle diyor zaten eşime bile dün diyorum ki beni ara Bayramimi kutla sen😂😂😂 beni Arıcan diyor dedim ayağıma getirirkm bak Kayra'yı doğurup 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Büyüklere kalsa ne zaman dogacak bayramda dogacak niye acaba🤔🤔🤔🤔
Sancılarım yüzünden öyle diyor annem 😂😂 bana kalsa bende o haftalar da doğacak diyorum artık 37. Geçmiş oluyoruz 😂😂gelsin yani çokta beklemesin canım

Nereye gidiyorsunuz ?
Neler yapiyorsunuz ?
Biz yıllık izin yapamadığımız için bayramlar da tatile gidiyorduk bu sene bebişimiz küçük olduğu için ramazan bayramını eş geçeceğiz öyle görünüyor. Kurbana kaldığımız yerden 3 kisi olarak devam ederiz kısmetse👨‍👩‍👦💕

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Herkes öyle diyor zaten eşime bile dün diyorum ki beni ara Bayramimi kutla sen😂😂😂 beni Arıcan diyor dedim ayağıma getirirkm bak Kayra'yı doğurup 😂😂

Sancılarım yüzünden öyle diyor annem 😂😂 bana kalsa bende o haftalar da doğacak diyorum artık 37. Geçmiş oluyoruz 😂😂gelsin yani çokta beklemesin canım
Kayra zorla aratır babasını. Bayramda babasıda aramak yerine koştura koştura gelmek zorunda kalır artık 😂😂😂

Ayy en güzel bayram şekeri olur valla olsada yesek Kayra paşayı 🤭☺️🤣
Keşke keşke hayırlısıyla sağ salim gelsinde minik paşa. Çifte bayram yaşarlar 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kayra zorla aratır babasını. Bayramda babasıda aramak yerine koştura koştura gelmek zorunda kalır artık 😂😂😂

Keşke keşke hayırlısıyla sağ salim gelsinde minik paşa. Çifte bayram yaşarlar 🤭
Ayy kesin zaten 😂😂 içimden bir his eşim mevbur kalıp gelecek diyor ama 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.