Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızçeler şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum bebişlerinize ve kendinize ne bayramlıklar aldınız merak ettim hemde bana ve arkadaşlara da fikir olsun
Kızıma kot şort içine triko ustunede koy ceket spor ayakkabı aldım kzuum yağmurlu olursa altinada kilotlu çorap giydircem kendime henüz birşey bulamadım
Sanada hayırlı bayramlar kuzum ben hastanedeyim almadım hamileyimde gerekte duymuyorum bebekler doğarsa fit vücuduma kavuşmak istiyorum ondan sonra Alaçam
Kızçeler şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum bebişlerinize ve kendinize ne bayramlıklar aldınız merak ettim hemde bana ve arkadaşlara da fikir olsun
Hayırlı bayramlar canımben büyük oğluma saloped aldım altına da beyaz bady bebeğime de günlük giyebileceği pamuklu bı takım aldım kendime de hicbisey eskisi gibi hevesim kalmadı bayrama kıyafetlere filan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlı bayramlar canımben büyük oğluma saloped aldım altına da beyaz bady bebeğime de günlük giyebileceği pamuklu bı takım aldım kendime de hicbisey eskisi gibi hevesim kalmadı bayrama kıyafetlere filan
Şahsen kendime almadım almayı da düşünmüyorum ama Yuşa Han beye aldım bakalım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Teşekkürler canımsın sana da biz daha bu hafta alacağız ama ben emin değilim son zamanım.hamileyim aldığım sonra geniş olacak diye düşünüyorum ama oğluma alacağız inşallah