Kiyamam kuzum ya çok dikkat etAy inşallah geçer ya bide bayramda köye gideceğiz oralarda bu halde ne yapacağım bilmiyorum![]()
Kiyamam kuzum ya çok dikkat etAy inşallah geçer ya bide bayramda köye gideceğiz oralarda bu halde ne yapacağım bilmiyorum![]()
Hadi bakalım hayırlısıBende mide bulantılarıyla devam zor güç devam ediyoruz canım bizde köye kayınvalidemlere gidicez bi kaç gün kalıcaz bayramı öyle geçiricex bu seferlikailemden de uzakta gurbetteyim maalesef ilk kez onlarsız bayram geçireceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde öyle canım kayınvalidemlerde geçireceğiz
Yaa inşallah öyle olur da hastane nedennn
Bizde sendenizBende mide bulantılarıyla devam zor güç devam ediyoruz canım bizde köye kayınvalidemlere gidicez bi kaç gün kalıcaz bayramı öyle geçiricex bu seferlikailemden de uzakta gurbetteyim maalesef ilk kez onlarsız bayram geçireceğim
Bizde öyle canım kayınvalidemlerde geçireceğiz
Yaa inşallah öyle olur da hastane nedennn
Merhaba canım iyiyiz çok şükür temizlik yapıyorum sen napiyorsun nasılsınKızlar selammm nasılsınız neler yapıyorsunuz. Bayramda ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz![]()
Kaynanan mi sende kalıyor yoksa senmi gidicen,?Bizde sendenizkayınvalide ile bayram yapicaz hadi bakalım hayırlısı
![]()
Yok yok sabah uyanmış direk baba baba diye sayıklıyor adamın üstüne atladı resmenYarına yine sana döner şimdi özlem gideriyordur![]()
Yok birtanem uyuz adam vermediCanım tarih verdi mi doktor
Babası iyiyse sıkıntı yokYok yok sabah uyanmış direk baba baba diye sayıklıyor adamın üstüne atladı resmen
Yok birtanem uyuz adam vermedi![]()
Ne gördün kuzum hayırlara vesile olsun inşallahBabası iyiyse sıkıntı yokAy var ya bi rüya görmüşüm hayır olsun dişimi sıkmaktan dişim acımış şimdi farkettim
2 saattir uyuyorum bi de selayla uyandım off hayır olsun 🫠
Hayrolsun biri bana yüklü para veriyordu benim de sözde bi lokantaya azıcık borcum varmış vermek için lokantaya gidiyorum ama vermiyorum nedense babamı bekliyorumNe gördün kuzum hayırlara vesile olsun inşallah![]()