Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencede öyle bak ben annemle aynı evde yaşıyorum esim ben annem babam erkek kardeşim... bir nevi kayinvalidem oldu kendi ailem... ama zaman geçtikçe bizde disisiyoruz vallahi yeri geliyor beni aglatjyor annem ama demekki kimle yaşarsan yaşa küçük sorunlar oluyor bence hoş görmek lazım kayinvalidede olsa annede olsa aynı gözümde hatta yeri gelir kayinvalidem annemden iyi olur.. esimin annesi sonuçta... bir şeylere karıştığıda olurdu ama müdahale etmezdi sadece söylenir ama ben yinede kalbinin kırılmasını istemem ben de anneyim
Açıkçası söylemek gerekirse ailemle yaşamak istemezdim iyiler ama ne maddi ne temizlik ne yemek hiçbir konuda uymazlar bana bekarken neysede evlenince yok merak ettim siz neden ailenizle yaşıyorsunuz
Bu senin kendi düşüncen tabiki saygı duyuyorum lakin sende diğer insanlara saygı duymalısın. İnsanlar keyfinden abartmıyor bişey yaşamışlar bişey görmüşler ki bu durumdan rahatsız oluyorlar. Bazı kaynanalar var düşmanlarımıza acıyıp düşman başına demekten bile çekiniyoruz, bazı kaynanalar var imreniyoruz. Kimin ne yaşadığını neler gördüğünü hiçkimse bilemez maalesef.
Canim benim fikirimi yazdiklarimi yanliw anlawilmasin sen orda gelinsense eyer her wey ola bilir bence her zaman sorunlari kayinvalidede gormeyin gelinde de sorun ola bilir ve sen soylediyin gibi hic kimse nasil bi insan bilmiyoruz sadece yazilari okuyoruz dinliyoruz
Benim kayın validem 1 kere geldi oda pandemiden dolayı içeri almadılar tahliller falan çok uzadı oturduğu yerde 1 şaat sonra ben gidiyom eve senin işin uzun sürecek galiba dedi gitti ama ne yalan söylim çok hoşuma gitmişti ben gelme deseydin ters anlicakti ama böyle olması daha iyi oldu bidaha gel gidelim dediğim zaman yok sen kendin git gel diyodu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
SeN çok şanslısın bence
SeN çok şanslısın bence
Bence bizim annemiz gibi değil çünkü benim annem ben derdimi anlattığım zaman bak kızım eşinede hak ver sizin için calişiyo size bakiyo kimseye muhtaç etmiyo şükret haline diyo ama kayın validem de oğlum herzaman haklı sen böyle yapmasaydin böyle davranmasaydin böyle seni evden kovmazdi oğlum seni evden kovmuşsa doğrusunu yapmış diyo bu ikisinin neresi aynı benim annem kızından çok damadım size bakiyo şükret sabret diyo kaynanam oğlum seni kovmus iyi yapmış çek git sende diyo aynımı sence ikiside anne bide kaynana
Canim benim ben anne kaynana ayni deyil demiyorum tabikide farkli her anne oz canini oz evladina verer oyle diyilmi benim demem wu senin yawadiqini aynisini kendi anen gelinine yapsa senin icin kotu karakter kim olur gelini suclarsin tabikide sayqisiz falan dersin hic bi kiz annesini atibda gelinini tutmaz ayni bizim gorumcelerimiz kimi tatlim
Ah ne canlarım bı bilseniz ne kadar güzel bı nimet olduklarını benim eşimin annesi yani kaynanam yok vefat etti eksikliğini öyle çok hissediyorum ki öyle çok isterdim ki hayatta olsun torununu düşünsün ilgilensin eşyalar alsın ama kısmet işte herşeyi kendim alıyorum eşim geçenlerde keşke benim de seninki gibi annem olsaydı da oda kızımıza örgüler yapsaydı doğumu sorsaydi dedi duyduğum duyabilecgim en ağır cümle kiymetini bilin ne olursa olsun eşinizin annesidir
Canim benim fikirimi yazdiklarimi yanliw anlawilmasin sen orda gelinsense eyer her wey ola bilir bence her zaman sorunlari kayinvalidede gormeyin gelinde de sorun ola bilir ve sen soylediyin gibi hic kimse nasil bi insan bilmiyoruz sadece yazilari okuyoruz dinliyoruz
Canim benim ben anne kaynana ayni deyil demiyorum tabikide farkli her anne oz canini oz evladina verer oyle diyilmi benim demem wu senin yawadiqini aynisini kendi anen gelinine yapsa senin icin kotu karakter kim olur gelini suclarsin tabikide sayqisiz falan dersin hic bi kiz annesini atibda gelinini tutmaz ayni bizim gorumcelerimiz kimi tatlim
Evet canim sonuna kadar haklisin bende onu demeye caliwiyorum zaten biz annesiysek oda babanesi yeminle buyuksuz evde bereket nimet olmuyor
Ya insanlarının canına tak demese emin ol şikayetlenmezler emin ol. Senin kaynananda sana kötü olsa sende içini dökecek birini arardın. Bu çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın şahsen bende çok şey yaşadım o yüzden arkadaşları anlayabiliyorum
Ya insanlarının canına tak demese emin ol şikayetlenmezler emin ol. Senin kaynananda sana kötü olsa sende içini dökecek birini arardın. Bu çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın şahsen bende çok şey yaşadım o yüzden arkadaşları anlayabiliyorum
Vallahi canım benim annem sadece istemeye gitti çikolata tatlısını çiçeğini aldı gelinliginden düğün yerine evinden ev eşyasına herşeyi gelinle abim kendi seçti annem misafir gibi 9yillik evliliklerinde abimin evine 4kere gitmiştir anneme çok çektirmiş babannem annem hiç karismazdi rahmetli habersiz abimin evine gitmemiştir benim kaynanam ilk gecenin ertesi gün gelip bizde çarşaf var dedi çarşafı aldı şükürler olsun diye dualar yatak odami çekmeceleri karıştırdı viski almıştık bune dedi parfüm dedim ne diyim yani benim annem hiç birşey yapmadı yapmazsa gelinine ama bana kaynanam az yapmadı eğer benim annemde geline kötü davransaydi bende gelinden yana olurdum emin ol
Şahsen benim annem hakkı olmayan şeye karışsa ona da yok derim ben.. o yüzden kaynanam da aynı. Ama kaynanalar karışmasa qelinler bence abartmaz.. herşeye de evet diyemiyorsun sırf konuşmasın die de susulmaz sonuçta bizde bi fikirle hayatımızı dewam ettiriyoruz.. o yüzden bence buraya yazanlar artık son damlada oldukları için yazıyorlar yoksa durup dururken kimse kötülemek için yazmaz die düşünüyorum..
Bence bizim annemiz gibi değil çünkü benim annem ben derdimi anlattığım zaman bak kızım eşinede hak ver sizin için calişiyo size bakiyo kimseye muhtaç etmiyo şükret haline diyo ama kayın validem de oğlum herzaman haklı sen böyle yapmasaydin böyle davranmasaydin böyle seni evden kovmazdi oğlum seni evden kovmuşsa doğrusunu yapmış diyo bu ikisinin neresi aynı benim annem kızından çok damadım size bakiyo şükret sabret diyo kaynanam oğlum seni kovmus iyi yapmış çek git sende diyo aynımı sence ikiside anne bide kaynana
Ben oglarima sapsız üzüm alacam işallah beni anneleri gibi görsünler benimde kızım olmadığı için onları kendi kızım gibi görim istiyorum
Kizlar her kesin evinde sorunlari olur kayinvalidesi ile eltisi ile gorumcesi kayni vs her kesle amma bazende abartmaya gerek yok kucuk konular yuzunden neden her kes boyle wiwirdiyor anlamiyorum kayinvalide hastneye gelmek istiyorsa konturolerde ultrasonda ayrintili ultrasonda bence onlari abartmaya gerek yok sonucda sen annesisen oda babanesi burda ne var ki onunda torun seven okwayan zamanlari bi duwunun size kayinvalideniz boyle yapiyorsa kiziyorsuz gurluyorsuz peki anneniz aynisini kendi gelinine yapdiginda ne diyorsuz amma her kes tam samimi olsun lutfen??
Wimdi soylersiz seninki iyi oh derdin tasan yok hayir benimkide cok kotu huylari var bazen eseb streseden agliyorum amma ne yapayim nasil benim annem bana dogma ozelse oda ewimin annesi sen onunla aranda nasil bag kurarsan kur hep oyle davam edecek bizler gormezden gelib bowa vermedekden bazen wiwirdiyoruz abartiyoruz......
Unutmayalim ki bu gun Hem Annemize oylede Kayinvalidemize nasiliksa yarinda bizim cocuklarimiz ve gelinlerimiz bize ayni weyi yawadacaklar bizim burda bi laf vardir ne tokersen aşına cikar karwina
(BU benim kendi fikirlerim )
Benim annem canım ciğerimdir, ama kaynanam dedikodudan beslendiği için sadece dedikodu için gelse gelir o yüzden annemden hiçbir şekilde çekinmem ama kaynanamın gelmesini istemem. Birde ben 12 yıllık evliyim çocuğum olmadı hep kocakarıları önerdiler, eşimi doldurdular. Birden çok şükür Allaha bi mucize oldu, birden küstüler bebek doğduğunda takı takmamak için.
Ama benim ailem çocuğun beşiğinden tut kıyafetlerine pusetine kadar aldılar. Şimdi ben kaynanam neden istiyeyim, niçin istiyeyim?