Bebeğe birşey olmuş mudur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Bebeğe birşey olmuş mudur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,494 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğe birşey olmuş mudur
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben bebek hareket etsin diye göbeğimi biraz oynattim bebeğe birşey olur mu . ? Göbek dansı gibi düşünebilirsiniz :)
Ay Allah seni bildiği gibi yapsın 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne güldüm canım ya bişey olmaz ondan bebeğe ama onlarla hissetmezsin ki 🙄 az sabırlı ol bir iki haftaya daha net hissedersin ☺️

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben bebek hareket etsin diye göbeğimi biraz oynattim bebeğe birşey olur mu . ? Göbek dansı gibi düşünebilirsiniz :)
Bisey olmaz canik merak etme benim bebek uyuyurmus ultrasyondan bakiyoz uyansin diye doktor da gobegimi sallamisti bisey olmadi cok sukur

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Az kaldı dayan gözünü seveyim iki haftaya tamamen hissedersin😂
Ay keşke sabredebilsem yaw 😂

Bisey olmaz canik merak etme benim bebek uyuyurmus ultrasyondan bakiyoz uyansin diye doktor da gobegimi sallamisti bisey olmadi cok sukur
Hiiii p zaman birşey olmaz

Hiiii p zaman birşey olmaz
Ay Allah seni bildiği gibi yapsın 😂😂

Ne güldüm canım ya bişey olmaz ondan bebeğe ama onlarla hissetmezsin ki 🙄 az sabırlı ol bir iki haftaya daha net hissedersin ☺️
😁😁😁 Ama napim hissetmek istiyorum artık ❤️💙

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar